• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Ettermiddagstur i London

Fra
288 Kr.

En altomfattende tur i London som tar de besøkende til hovedstadens mest ikoniske landemerker. inkludert et besøk i Tower of London med Crown Jewels, en guidet tur i St. Paul’s Cathedral og et avslappende cruise på Themsen.

Med en profesjonell og kyndig Blue-Badge guide får du den mest optimale, morsomme og informative opplevelsen av London som er mulig.

Du ser alle de historiske og kjente monumentene og landemerkene fra en moderne og komfortabel buss. Dette er den aller beste måten å tilbringe en ettermiddag i en av verdens mest populære byer, så len deg tilbake, slapp av og nyt noe av det beste London kan by på! 

La oss starte bookingen

 

Ettermiddagstur London - Tur 2

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vanlig pris Vår pris Besparelser Antall
Voksen (17-59) 788 Kr. 649 Kr. 18%
Honnør (60+) 732 Kr. 603 Kr. 18%
Student (med gyldig ID) 755 Kr. 622 Kr. 18%
Barn (3-16) 349 Kr. 288 Kr. 17%
Infant (0-2) GRATIS GRATIS -
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

En ettermiddagstur i London, inkludert en guidet tur i St Paul's Cathedral, et besøk på Tower of London & Kronjuvelene og et cruise på Themsen.

Inkluderer:
• Panorama tur i London.
• Guidet tur i St Paul's Cathedral.
• Guidet tur i Tower of London med tid til å utforske på egen hånd.
• Se de fantastiske Kronjuvelene.
• Cruise på Themsen.
• Førsteklasses luksusbuss med en profesjonell Blue-Badge guide.


St Paul's Cathedral.
En guidet tur til Sir Christopher Wrens mesterverk og St Paul's Cathedral - kronet med den praktfulle domen som er en viktig del av Londons skyline. Katedralen ble gjenoppbygget etter den store Londonbrannen i 1666. I de nyere tider har den vært sted for bryllupet til Charles, prinsen av Wales og Lady Diana Spencer og, nå nylig for the Golden Jubilee og 80 års dagen til Hennes Majestet Dronningen.

The Tower of London og kronjuvelene (Crown Jewels).
Grunnlagt av William Erobreren i 1066-7 og utvidet av etterfølgende herskere, er Tower of London en av verdens mest berømte og spektakulære festninger. Gjennom de siste 1000 år har det vært et kongelig palass, våpenlager, fengsel og et rettersted.  Yeoman Warders (Beefeaters) som voktet Tower vil gi deg historier om Towers fortid. Vi skal besøke kronjuvelene, inkludert den praktfulle kronen av ekte gull som ble brukt under kroningen av Dronning Elizabeth II, de enorme Cullinan diamantene og den ekstraordinære Koh-i-Noor. Og til slutt....
Et River Thames cruise fraTower of London.


Søndag i London - på grunn av gudstjenester er St Paul's Cathedral stengt for besøkende på søndager.
Vi kommer til å stoppe for fotografering og tilbringe mer tid i Tower of London.

Vennligst møt opp minst 15 minutter før avgangstiden.
Turene har avgang fra:The Original Tour Visitors Centre, 17-19 Cockspur Street, Traflagar Square.

 

 Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Ettermiddagstur London - Tur 2


Forespørsel

Dette produktet krever bekreftelse fra leverandøren. Dette kan ta opp til 24 timer avhengig av kontorets åpningstider. Dersom dato, tid eller valgt produkt ikke kan bekreftes av leverandør, vil vi kontakte deg med alternativer før vi bekrefter ordren.

Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 1 dager fra i dag