• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Barcelona Aquarium - L'Aquarium

Fra
88 Kr.
365Tickets

L’Aquarium Barcelona er et fornøyelses og læresenter med verdens største samling av arter fra Middelhavet samt andre tropiske- og kaldtvanns arter.. L’Aquarium Barcelona tilbyr sine besøkende imange muligheter til å lære om fiskene og deres omgivelser. Her er også et interaktivt utstillingsområde for barna  - Explora.

Spaser gjennom den 80 meter lange tunnellen til  L’Aquarium Barcelona’s Oceanarium og du vil føle det som om du er under havflaten sammen med haiene. SOm kontrast er Miniacuaria dedikert til de aller minste skapningene, og L'quarium Barcelona har også en utstilling som viser livssyklusen til manetene, - havets sommerfugler.

Billetter til  L’Aquarium Barcelona kan kjøpes separat , eller i kombinasjon med billetter til  Barcelona Zoo. Akvariet er en av Barcelonas mest populære attraksjoner, med masse å se og gjøre for store og små..

L’Aquarium Barcelona er et fornøyelses og læresenter med verdens største samling av arter fra Middelhavet samt andre tropiske- og kaldtvanns arter.