• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Barcelona Aquarium - L'Aquarium

Fra
69 Kr.

L’Aquarium Barcelona er et fornøyelses og læresenter med verdens største samling av arter fra Middelhavet samt andre tropiske- og kaldtvanns arter.. L’Aquarium Barcelona tilbyr sine besøkende imange muligheter til å lære om fiskene og deres omgivelser. Her er også et interaktivt utstillingsområde for barna  - Explora.

Spaser gjennom den 80 meter lange tunnellen til  L’Aquarium Barcelona’s Oceanarium og du vil føle det som om du er under havflaten sammen med haiene. SOm kontrast er Miniacuaria dedikert til de aller minste skapningene, og L'quarium Barcelona har også en utstilling som viser livssyklusen til manetene, - havets sommerfugler.

Billetter til  L’Aquarium Barcelona kan kjøpes separat , eller i kombinasjon med billetter til  Barcelona Zoo. Akvariet er en av Barcelonas mest populære attraksjoner, med masse å se og gjøre for store og små..


Barcelona Aquarium  er et av verdens viktigste akvarier med tema fra Middelhavet, og absolutt verdt et besøk når du er i Barcelona. 

Det spektakulære Oceanarium er one of a kind i Europa, som det største akvariet med flest antall arter. Med en diameter på 36 meter og et dyp på 5 meter inneholder det 4,500 kvadratmeter med vann og mange arter.       

Kombiner ditt besøk her med andre attraksjoner som Barcelona Zoo eller FC Barcelona Nou Camp


Barcelona Aquarium er et av verdens viktigste akvarier med tema fra Middelhavet, og er absolutt verdt et besøk når du er i Barcelona. Både unge og eldre vil bli fasinert av akvariet, særlig den 80 meter lange tunnellen under vann, hvor haien svømmer kun centimeter fra deg.

Du kan her se mer enn 11,000 forskjellige typer fra mer enn 450 arter fra hele verden.

Den spektakulære Oceanarium er det eneste av sitt slag i Europa, og er det største akvariet med flest antall arter. Med en diameter på 36 meter og et dyp på 5 meter inneholder det 4,500 kvadratmeter med vann og mange arter. Disse inkluderer: giltheads, morays, ocean sunfish, rays og to typer haier: sandtigerhaien og sandbank haien, de virkelige stjernene i L’Aquarium!

Nytt i år er utstillingen av maneter, pingvinene, reptilene og amfibiene i Tropical River. Det er masse å gjøre! Barna vil kose seg hele dagen og det blir mange flotte muligheter til å ta bilde eller video av noen av verdens fineste og vakreste fisker.  

Barna har sitt eget område hvor de kan leke og utforske, kalt Explora. Det finnes en kafeteria hvor du kan kjøpe noe å drikke og litt å spise, samt en souvenirbutikk.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.