• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Barcelona F.C. Nou Camp

Fra
199 Kr.

Turen begynner i første etasje av det moderne museet, med store interaktive vegger, nye utstillinger og et stort antall objekter som viser historien til FC Barcelona og forklaren verdiene som har gjort Barça til mer enn en fotballklubb.   

Gå i fotsporene til spillerne som laget historie, som Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola og Ronaldinho.  Og selvfølgelig verdens beste: Messi!  Besøkende kan virkelig føle Barça sin lidenskap på flere områder på Camp Nou: inkludert det besøkende lagets garderobe og tunnelen ut til banen, hvorfra man har panoramautsikt til tribunene.  

Besøk TV-studio, mixed zone, presserommet og kommentatorboksene. Turen avsluttes i tredje etasje, hvor det er et fasinerende multimedia område, renovert i 2010.


Turen din på Camp Nou starter med et besøk i garderoben til bortelaget og turen gjennom den berømte tunellen til gressmatten i sporene til noen av de beste spillerene verden noen sinne har sett. Spillere som Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola, Ronaldinho, Figo, og Rivaldo til dagens helter som Iniesta, Javi og selvfølgelig verdenskjente spilleren; Lionel Messi!

Ta turen ut på gresset og nyt panoramautsikten av stadionet, og pass på at du har et kamera for å fange det spesielle øyeblikket!

Du får også se Kapellet, TV-rommet, presserommet,Fundacio Zone og Presidential Box, et magisk øyeblikk for alle fotballfans.

Hvorfor ikke kombinere ditt besøk på Nou Camp med andre attraksjoner og aktiviteter i Barcelona, som Barcelona Aquarium - L'Aquarium eller Barcelona Zoo


Turen din gir deg også rett til å gå utenom køen og besøke Barcelona FC Football Museum. Start turen med utsikten fra hovedtribunen, for deretter å gå igjennom den lange og ærerike historien til klubben.

Du kan beundre de mange flotte trofeene , fotografiene, sportsutstyret og drktene fra flere årtier mens du rusler igjennom dette imponerende museet.

Det er også et audio-visuelt alternativ hvis du vil utforske på egen hånd. På den måten vil du ikke gå glipp av en eneste detalj, og få høre morsomme anekdoter. (tilleggskostnad - kjøpes på stadion)

Camp Nou ble innviet i 1957, og et besøk her er et must for alle fotballfans. Kapasiteten er 100.000, noe som gjør det til et av verdens største stadion.


Camp Nou Address:
Carrer d'Aristides Maillol, 12, 08028 Barcelona, Spain.

Du kan bytte inn din voucher på stadion.

Med bil:

  • Inngang via inngagn 14 til Stadioen (Carrer Arístides Maillol)
  • Gratis parkering under Camp Nou Experience åpningstider(Kampdager er parkering tilgjengelig frem til 4 timer før avspark).

Adgang til fots:
•Access 9: Av. de Joan XXIII
•Access 14: Av. Arístides Maillol
•Access 15A: Av. Les Corts (Social Area access)
•Access 18: Av. Les Corts

Kollektivtransport/T-Bane:
• Linje 3: Metro stop Palau Reial eller Les Corts
• Linje 5: Metro stop Collblanc eller Badal


På grunn av strukturen og det store antallet trapper på turen, er Camp Nou Tour ikke tilpasset for bevegelseshemmede. 

Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.