• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Barcelona Zoo

Fra
116 Kr.

Beliggende i hjertet av Barcelona i Ciutadella Park, har Barcelona Zoo over 400 arter av dyr, reptiler og fugler. Mange er sjeldne og utryddningstruede. Barn kan klappe dyr i Barcelona Zoo's egne barneområde, hvor det også går an å ri på ponni. .

Det finnes mange områder egnet for picnic, og et lite tog for transport rundt på området. Du kan også leie elekriske biler. 

Barcelona Zoo åpnet sine porter i 1892.og har over  4,000 dyr fra over 400 arter. 


Barcelona Zoo er en av Barcelona's top 10 attraksjoner, og tilbyr en super dag for familien. Beliggende i det grønneste området av Barcelona, i vakre Ciutadella Park. Et flott sted å tilbringe tid før eller etter besøket i dyrehagen. Med sine 130000m2 huser dyrehagen tusenvis av dyr med over 400 arter. Mange av artene er utrydningstruede arter du ikke vil finne andre steder. 

Hvorfor ikke kombinere ditt besøk i Bacelona Zoo med andre kjente attraksjoner i Barcelona som Barcelona Aquarium - L'Aquarium og Jamón Experience?


Barcelona Zoo ligger i byens park. Med sine flere avdelinger, noen hvor du nesten kan røre dyrene, er dyrehagen ranket som den av de beste i Spania. Det er også en egen avdeling for barn, hvor de minste blir introduert til forskjellige dyr. 

Et tog går rundt i parken, og du kan også leie en elektriske buggy om du ønsker. 

Et unikt dyr i denne dyrehagen var den berømte albino-gorillaen, Snowflake. Den eneste av sitt slag i en dyrehage i hele verden. I tillegg til det brede utvalge av dyr og fulger, er det en egen avdeling for reptiler som iguaner og kameleoner.

Parken ble grunnlagt i 1892 og er i dag både en av de eldste og en av de mest moderne i verden. Dyrehagen er stolte av sine humane fasiliteter og leveområder for ville dyr. Delfinene ser ut til å være veldig fornøyd, og elsker å opptre ved glassvinduene i bassenget.

Det finnes også og skjermer innendørst hvor publikum inviteres til å kommuniserer med delfinene under showet. Forvent å bli våt om du står i første rekke.  Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.