• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Castillo de San Miguel Middelalderen show, Tenerife

Fra
232 Kr.

Besøk Castillo San Miguel og tre inn i en autentisk middelalder verden; Gjør deg klar til en magisk opplevelse. Du vil bli møtt av godseierne som vil gi deg din tabard, en farget smekk som avgjør hvor du sitter og hvilken ridder du skal heie på under kvelden.

Din høylytte jubel vil oppmuntre din ridder i det han kjemper til døden for din ære. Det er mye moro, og mens du ser showet vil du bli servert samtidig som du blir underholdt. Du vil spise som de gjorde i gamle dager, Uten bestikk, men slurp suppen din og spis maten din med hendene. Ikke bekymre deg, du får servietter også. Vinen flyter fritt under showet, og mineralvann og appelsinjus med bobler for barna eller de som ikke drikker alkohol. Våre priser inkluderer showet, mat og drikke, så drikk så mye du kan og nyt det. Etter et fantastisk show med masse publikumdeltagelse vil du bli vist inn i et annet rom hvor du får sjansen til å danse til et band. Så vil du få se et typisk tradisjonelt flamenco show som avslutning på kvelden før du drar hjem etter en barbarisk aften.

La oss starte bookingen

 

Castillo de San Miguel, Medieval Show, Tenerife

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vanlig pris Vår pris Besparelser Antall
Voksen (14+) 487 Kr. 463 Kr. 24 Kr.
Barn (3-13) 243 Kr. 232 Kr. 11 Kr.
Infant (0-2) GRATIS GRATIS -
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Tre inn i Castillo San Miguel og finn deg selv midt i en realistisk middelalder - verden; Riddere på hester som streifer turnerings hallen, rustninger, sverd, kister med gull og skriftruller fra den middelalderske epoken over alt.

Greven og grevinnen vil møte dere en etter en, i den middelalderske tradisjon, og så vil du bli vist til turneringshallen hvor kampene begynner. Se riddere kjempe på hesteryggen og hei på din ridder som kjemper for livet og din ære.
Under turneringen vil du bli servert ett middelalderske måltid -  som serveres på ekte middelaldervis – uten bestill (bare masse servietter). Suppen drikkes og det er en hel kylling per person, som spises med hendene. Middagen inkluderer dessert og fri flyt av vin. Etter middagen trekker du deg tilbake til ballsalen, hvor du kan danse og se på komikere, akrobater, spansk ballet og en forestilling av de brasilianske akrobatene “Capoeira”.

Jo mer du blir med på jo mer vil du like det. En annerledes aften.


Finn din egen vei til slottet I landsbyen Aldea Blanca, like før San Miguel. ved ankomst slottet vil du få en farget smekke til showet som viser hvor du får sitte og hvilken ridder du får heie på under showet.

Måltidet blir servert i ditt område, men ikke forvent bestikk. Du er trossalt i middelalderen! Så du kan slurpe suppen og spise maten din med fingrene, men du blir vant til det, det passer miljøet du befinner deg i.

Du heier på din ridder i kampene deres. De veltrente hestene er stjernene av showet og mens dette skjer flyter rød og hvit vin fritt. Showet, maten og drikkene er inkludert i din billett og med halv pris på barn er dette en god pris

Slipp deg løs og bli en del av en gøyal kveld. En barbarisk natt du kommer til å huske.

Når showet slutter blir du vist til et annet rom hvor du kan danse til musikken fra et band. Det er barer i dette rommet hvor du kan kjøpe drinker om du fortsatt er tørst etter all vinen. Slottet stenger rundt midnatt etter en flott kveld med underholdning

Etter din egen dansing kan du lene deg tilbake og nyte et flamenco show som avslutter kvelden perfekt, før du finner veien hjem.


Castillo de San Miguel. Avenida Edelmira Alfonso s/n. 

San Miguel de Abona.

Santa Cruz.

Fra Las Americas TF1 omtrent 20 minutter med bil.


Vennligst oppgi barnets alder på valgt dato når du booker billetten.

Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Castillo de San Miguel, Medieval Show, Tenerife


Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 2 dager fra i dag

Voucher Generert av Leverandør

Dette produktet krever at leverandøren utsteder voucher. I tilfeller der voucheren kan utstedes umiddelbart, vil dette ikke forsinke din bestilling. Hvis voucher derimot må genereres manuellt, vil det kunne ta opp til 24 timer avhengig av åpningstidene.