• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Chicago - on Broadway

Fra
923 Kr.

Mord, utroskap , og oppsiktsvekkende journalistikk! Chicago har et trøkk med kjente Bob Fosse' koreografi og musikk av John Kander.

CHICAGO er en av Broadways mest populære og spennende smash - hit musikaler!  Som vinner av seks Tony Awards, er dette en elektrisk fortelling om grådighet, mord og showbiz, fyllt med slike hitlåter som "Cell Block Tango", "All That Jazz" og "Razzle Dazzle".

Og CHICAGO har de beste danserene på Broadway, med et nydelig ensemble som utfører blendende nummer koreografert med stil av dansens visjonær Bob Fosse. Det er ikke rart The New York Times kaller dette "den beste musikalen i byen."


CHICAGO er en av Broadways mest populære og spennende smash-hit musikaler !

Det er en fartsfylt fortelling om grådighet, mord og showbiz, fylt med sanger som " All That Jazz" og " Razzle Dazzle". Chicago er den eldste amerikanske musikalen på Broadway, og er vinner av seks Tony Awards, to Olivier Awards, en Grammy og tusenvis av stående ovasjoner .

Chicago har blitt sett av over 20 millioner mennesker verden over. Kom og mal byen rød med de lystige kvinnelige morderene Roxie Hart, Velma Kelly, og deres hotshot advokat Billy Flynn.


 

Chicago er den eldste amerikanske musikalen på Broadway, og er vinner av seks Tony Awards, to Olivier Awards, en Grammy og tusenvis av stående ovasjoner. Chicago er en fartsfylt fortelling om grådighet, mord og showbiz som er blitt sett av over 20 millioner mennesker verden over. Kom og mal byen rød med de lystige morderne Roxie Hart, Velma Kelly, og deres hotshot-advokat Billy Flynn med hitlåter som "All That Jazz" og "Razzle Dazzle" med sizzling dans i stil med Bob Fosse. Chicago handler om den legendariske byen i løpet av de brølende 20-årene, og forteller historien om to rivaliserende murderesses fengslet i Cook County Jail. Nattklubbstjernernen Velma soner for å ha drept sin mann og søster etter å ha funnet de to i sengen sammen. Den bestemte korjenta Roxie er blitt kastet i buret for å ha drept sin elsker. Velma får hjelp av fengselsforstander Mama Morton og den sleipe advokaten Billy Flynn, som skaper et mediesirkus rundt saken. Men Roxie har også noen triks i ermet ...

Spilletid: 2 timer og 30 minutter, inkludert pause. Kan være upassende for alderen 12 og under.
 


Ambassador Theater 219 W. 49th Street (Mellom Broadway og 8th Avenue ) New York , NY 10019

Spilletid: 2 timer og 30 minutter , inkludert pause.

Kan være upassende for alderen 12 og under


 

Seating Chart : Ambassador Theater

Tilgjengelig for rullestolbrukere. Vær oppmerksom på at det kan være lurt å ankomme teateret tidlig dersom du behøver assistanse. Det er et handicaptoalett på orkesteret nivå . Ekstra toalett er plassert i mezzaninen. Plasser for rullestolbrukere ligger i orkesteret.

 "Preffered Seating " seter vil være de beste tilgjengelige plassene i orkesteret eller frontmesanin av teateret, med unntak av det teateret utpeker til å være Premium Seating - vanligvis de første 15 radene i orkesteret i senteret.

Billett Pickup : Kjøpte billetter vil bli holdt under navnet ditt i billettluken. 

Teater : Ambassador Theatre. Adresse : 219 West 49th Street.

Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.