• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

CityPass Tampa Bay

Fra
782 Kr.

Et CityPASS Tampa Bay er en invitasjon til å utforske historien og dagens spennende tilbud i en viktig by i det sørlige USA.

I dag liker de lokale i Tampa Bay å si at det er så mye vekst og forandring i området at det åpner noe nytt nesten hver eneste dag.

Dette er en destinasjon som respekterer - og deler - sin fortid, sitt deilige klima, verdenskjente produkter og kultur.

Opplev spenningen, kulturen og lokalmiljøet med et Tampa Bay​ CityPASS som er gyldig i ni avslappende dager fra første dags bruk.


Tampa Bay CityPASS®: Se Tampa Bay's fem beste attraksjoner til en fantastisk pris! Spar over 500 kroner!

Tampa Bay CityPASS® pakker fem av Tampa Bay’s beste attraksjoner inn i et forhåndsbetalt hefte med en kombinert rabatt på hele 38% i forhold til vanlig pris.

Bestill nå og spar 38%

Med Tampa Bay CityPASS® får du de fem beste attraksjonene 38% billigere enn de samme billettene  kjøpt hver for seg. I tillegg vil du med et CityPASS kunne passere køen på de fleste attraksjonene. 

For en liste over attraksjoner, klikk på Mer Informasjon.


Tampa Bay CityPASS® billett hefte inkluderer:

• Busch Gardens Tampa

• The Florida Aquarium

• Tampa’s Lowry Park Zoo

• Clearwater Marine Aquarium

• Chihuly Collection presented by the Morean Arts Center eller Museum of Science and Industry (MOSI)Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.