• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Edinburgh Castle - Standard Billett

Fra
115 Kr.

Beliggende på toppen av en utdødd vulkan er Edinburgh Castle et imponerende fort der det dominerer byprofilen til Edinburgh. Det er et mektig nasjonalt symbol, en del av såvel den gamle som den nye bydelen og Edinburgh World Heritage site. Med over 3000 års historie, forteller den historien til selve Skottland.

Edinburgh Castle har vært hjemmet til skotske kongelige som Mary Queen of Scots, James IV og Charles I, som alle etterlot sine egne storslåtte tilbygg til slottets bygninger som St Margaret’s Chapel fra 1200 tallet og David’s Tower og Great hall of James IV på 1500 tallet.

Gå rett forbi køen med vår "fast track" billett til Edinburgh Castle. Inkluder slottet på din tur til Skottlands hovedstad med en billett fra 365Tickets!

La oss starte bookingen

 

Edinburgh Castle - Fast Track Billett

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (16-59) 191 Kr.
Barn (5-15) 115 Kr.
Infant (0-4) GRATIS
Honnør (60+) 153 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

GÅ FORBI KØENE - Fast-track billetter uten ekstra kostnad!

Ved sin dominerende plassering der det ser utover hovedstaden, sin storheten og den historiske betydingen over Edinburgh Castle har gjort det til en verdenskjent ikon på Skottland og Old and New Towns of Edinburg World Heritage Site. 

Edinburgh Castle har dominert sine omgivelser med majestet i århundre. I dag tiltrekkes fortsatt slottet til seg besøkede til sin steinete klippe. 

Edinburghs steinborg har vært en høyborg i over 3000 år. 

Fengsler sine besøkende med sine gamle byggninger og fantastisk utsikt, fortsetter det å trollbinde med utrolige historier.

Hvorfor ikke kombinere ditt besøk til Edinburgh Castle med andre kjente attrakjsoner og aktiviteter i Edinburgh som Edinburgh City Sightseeing Tour?


Great Hall
Great Hall ble ferdig i 1511, som nasjonens hovedsete for seremonier og statsforsamlinger. Et originalt bjelketak fra 1511 er bare et av de fascinerende delene av den imponerende Great Hall.

Guidede turer
Alle slottets besøkende kan bli med på den populære guidede turen helt gratis. Fylt med spennende fortellinger og slottshemmeligheter.

The Honours of Scotland
På toppen av listen til mange besøkende er Honours of Scotland, nasjonens kronjuveler. Kronen, kongestaven og statens sverd er de eldste kongelige regalia i Storbritannia.

Mons Meg
Den mektige kanonen fra middelalderen er et av verdens eldste, og det kunne avfyre en steinkule nesten tre kilometer. Bygget i Mons i Belgia, representerte det det mest banebrytende innen militærteknologi.

National War Museum Scotland
Oppdag historien om skotter i krig gjennom 400 år, vist gjennom personlige minnner, fotografier og militære gjenstander.

One o'clock Gun
One o’ Clock Gun ble først avfyrt fra slottet den 7. juni 1861, og har vært fortsatt siden, seks dager i uken, unntatt under de to verdenskrigene.

Prisons of War Exhibition
Den kritikerroste "krigsfange" opplevelsen i slottshvelvene gjenskaper et levende bilde på forholdene til 1700- tallets fangeforhold.

Royal Palace
Dette er de fine rommene som huset Skottlands kongelige i århundrer, hvor dronning Marie de Guise døde i 1560 og der hennes datter Mary Queen of Scots fødte James VI i 1566.

Royal Scots Regimental Museum
Utforsk den stolte og spennede historien til et av Skottlands mest berømte regimenter.

Scottish National War Memorial
Opprinnelig åpnet i 1927. Dette er et minnesmerke over skotter som døde i de to verdenskrigene, og i senere kriger. Navnene deres er oppført her på æreslisten (Roll of Honour).

The Regimental Museum Of The Royal Scots Dragoon Guards
En viktig samling som illustrerer historien til Skottlands eneste kavalleriregiment og dets engelske og skotske forkøpere, helt tilbake til 1678.

The Stone of Destiny
The Stone of Destiny (Skjebnesteinen)er et viktig symbol på den skotske nasjonale enheten, og spiller en sentral rolle i alle britiske kroninger. Dette har vært kroningssetet til skotske konger siden forhistorisk tid.

St Margaret's Chapel
Ha en stille stund i kapellet St Margaret Chapel, bygger av David i rundt 1130, og som også er den eldste bygningen i Edinburgh.

Views of Edinburgh
Foto "hotspots" rundt slottet - ta utrolige bilder av EdinburghSkriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.