• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Edinburgh History Walks

Fra
73 Kr.

Mercat Tours har gitt de aller beste Edinburgh-historiene på vandringer siden 1985. Stiftet av et dedikert lag historikere, er målet med Mercat Tours å gi de mest autentiske, spennende og spooky vandreturerne rundt i det kulturelle knutepunktet i Edinburgh.

På 365tickets har vi en rekke Edinburgh historie og spøkelsesturer til fots for både gamle og unge historieentusiaster . Enten du liker en skummel spøkelsestur midt i flimrende levende lys og dvelende skygger eller i stedet ønsker å utforske de skjulte hvelvene i byens fortid, har Mercat Tours en opplevelse som passer deg.

Disse prisbelønte turene leveres med en lidenskap og entusiasme som reflekteres i Mercat turenes mantra; 'Historie er en sabla god historie, det som er nødvendig, er en sabla god fortelling!' Så for en spasertur med en forskjell bestill nå og forbered deg på et unikt eksempel på skotsk arv!

La oss starte bookingen

 

Edinburgh Walking Tour - Ghostly Underground

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vanlig pris Vår pris Besparelser Antall
Voksen (16-65) 135 Kr. 127 Kr. 8 Kr.
Spesial Billetter (65+) 113 Kr. 106 Kr. 7 Kr.
Barn (5-15) 79 Kr. 73 Kr. 6 Kr.
Familie (2 voksne + 2 barn) 349 Kr. 327 Kr. 22 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

En dagstur i Edinburghs mest hjemsøkte hvelv - og vi er de eneste som har tilgang. Denne turen er perfekt for en titt inn i byens spøkelsesfulle fortid, fordi ting ikke bare går skjevt om natten.
Den sanne historien til Blair Street Underground Vaults er skremmende nok - så la tanker om produserte frykter og make-believe ligge. Frykten ligger i fortellingene: vaultene ble vitne til gjerninger av onde mennesker, mordere, omstreifere og torturister. Det er en av Edinburghs mest hjemsøkte steder, hvor rastløse sjeler fortsatt vandrer.
Vil du se Edinburghs hjemsøkte hvelv? Utforsk dem utelukkende med Mercat Tours.
Først følger du din kappekledde Mercat guide gjennom de skyggefulle delene av Edinburghs gamleby. Disse er mørke gater uberørt av dagslys, fyllt med en merkelig stil, deres fuktige vegger bærer bare det svakeste ekkoet av folkemengdene på hovdgaten du har forlatt.
Med dette bakteppet, kommer du ned i dypet av byen - og får høre historien om dens mørke og uhyggelige side. Tortur. Mord. Henrettelser. Fra likrøvere til den virkelige Jekyll og Hyde, blir du grepet av de sanne historiene som ligger skjult under Edinburghs gater.
Se opp for et kaldt pust i nakken, en hvisking, et flimmer - så stillhet. Det er enda mer skremmende når det er helt ekte: det er ingen triks eller kunstig skremsel på våre spøkelsesturer.
Hvorfor ikke kombinere ditt besøk til Edinburgh Walking Tour med andre berømte attraksjoner og aktiviteter i Edinburgh som Royal Yacht Britannia eller Edinburgh City Sightseeing Tour?Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Edinburgh Walking Tour - Ghostly Underground


Forespørsel

Dette produktet krever bekreftelse fra leverandøren. Dette kan ta opp til 24 timer avhengig av kontorets åpningstider. Dersom dato, tid eller valgt produkt ikke kan bekreftes av leverandør, vil vi kontakte deg med alternativer før vi bekrefter ordren.

Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 1 dager fra i dag