• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Europa Park

Fra
422 Kr.

Europa Park i Rust, sørvest i Tyskland, er den nest mest besøkte fornøyelsesparken i Europa, og den største i Tyskland. Parken er drevet av familien Mack som har spesialisert seg på å bygge berg-og dalbaner. Parken har derfor spektakulære berg- og dalbaner, som den gigantiske Wodan, Blue Fire Catapult Megacoaster og Silver Star, Europas høyeste berg- og dalbane.

For en mer avslappende opplevelse finnes Adventureland ute på innsjøen, og den forheksede skogen, basert på Brødrene Grimms eventyr. 14 europeiske land er representert i Europaseksjonen, inkludert den nye irske temaområdet, rettet mot familier med yngre barn. Fans av Arthur og Minimoyene kan også besøke Minimoyenes rike. Parken er stor, men det er tre tog som kan frakte deg rundt, en monorail, et panoramatog og et miniatyr damptog. Maten er et hakk over gjennomsnittet, og det er fem forskjellige 4-stjerners hoteller, i tillegg til en campingplass.


Nytt våren 2016: Europa-Park '14. europeisk land tema område - Irland! Åpning i Spring 2016, vil de eksisterende Barnas Verdens være helt nytt tema og bygget ut som et helt nytt område for hele familien. Alle aldre kan se frem til å oppleve nye eventyr, ritt og et stort innendørs leke verden, alle med en typisk irsk preg. Ligger blant åsene i Irland er en idyllisk liten fiskerlandsby hvor ombord barnas swing båt, barnas tog, eller traktor reise, kan hele familien utforske mange nye attraksjoner i denne grønne oasen. En stor, overbygd spill verden vil også garantere minneverdige opplevelser uansett vær. Tema retter vil også tillate besøkende å oppdage typisk irsk kost. Erklæres som den beste temapark i verden, Europa-Park starter sin store jubileumsåret i 2015. 100 millioner besøkende har satt sin lit til Tysklands største temapark og for det, ville Europa-Park gjerne si takk. Mer enn 100 attraksjoner og show og tretten europeiske tema områder på et nettsted som måler 95 hektar. De fem på stedet, tema 4-stjerners hoteller gjør Europa-Park et unikt kort feriemål. Billettene gjelder for 1 eller 2 dager besøk i Europa Park sommersesongen; Lør 19 mars 2016 til sø 6 november 2016. 2 Day Billetter er gyldig i 7 dager fra datoen for det første besøket og ikke-overførbar. For dette produktet, har bilaget som skal genereres av leverandøren. På grunn av ulike kontortiden kan dette ta opptil 24 timer. Under vår kontortid det vanligvis ikke vil ta mer enn 2 timer. Vi vil da sende deg en e-post, og du og skrive din kupong. I helgene kan det ta litt lengre tid.

En reise på eventyr i Europa!

Enten Island, Frankrike, Russland og Østerrike - 14 europeiske tema områder med typisk nasjonal arkitektur, mat og flora skape en ferie atmosfære. På Island er besøkende lokkes av tre roller coaster "Wodan - Timburcoaster" og katapulten berg og dalbane "blå brann Megacoaster drevet av Gazprom". I Frankrike, også kan adrenalin junkies få sin fulle pengene er verdt. Emblemet av den franske tema området, "Eurosat" berg og dalbane, tar besøkende på en svimlende tur gjennom de mørke flater av plass. Den som ønsker å komme bort fra uroen i parken for en stund kan ta litt timeout i Magic Cinema i fransk tema området. I den nye 4D film, Euromaus og hennes venner tar gjestene på en eventyrlig reise gjennom fortiden. "Silver Star" leverer en spennende som står på 73 meter, er en av de høyeste berg-og dalbaner i Europa. Familien attraksjon "ARTHUR - I Minimoyene Kingdom" gjør drømmen om å være på nært hold med enorm natur en realitet. I løpet av en 550-meters flytur over den underjordiske univers, besøkende oppleve syv fantastiske kongeriker med alle sine sanser. I tillegg til "Arthur", er det også en ti meter høy fritt fall tårn, rot lysbilder, Minos spille hjørne, et MUL-muls karusell med morsomme hvit pels ball dyr, "Jack DELI" -Snack og Arthur Boutique. I tillegg til de mange attraksjonene, vil underholdning bli levert av 250 internasjonale artister som skal utføre magi, sjonglere og danse og synge seg inn i hjertene til de Europa-Park besøkende.


 

Med bil : Kommer fra Nord A5 retning Basel , som kommer fra sør A5 retning Frankfurt til Avslutt Rust (ingen 57b ) .

For navigasjonssystemet fyll Europa -Park - Str . 2 , 77977 Rust. Parkeringsplasser er tilgjengelig for 5 € Med buss og tog : Jernbane - stasjon Ringsheim , 4 km fra parken. Så ta buss 7231 til hovedinngangen til parken .

 

Vær så snill click here for et kart over parken .

 

Du må skrive ut kupongen og vise det på billett møte av Europa-Park , til høyre for hovedinngangen .

2 - Day - billetter er gyldige i 7 dager fra datoen for den første besøk, de kan ikke overdras .

For dette produktet , har bilaget som skal genereres av leverandøren. På grunn av ulike kontortiden kan dette ta opptil 24 timer.

Under vår kontortid det vanligvis ikke vil ta mer enn 2 timer.

Vi vil da sende deg en e-post , og du og skrive din kupong . I helgene kan det ta litt lengre tid .

Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.