• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Guidet Turer for Barn

Disse guidede turene er skreddersydd for de yngste!

Turene tar plass rundt i Oslo Sentrum og knytter seg opp mot lokal historie og omgivelsene rundt med forskjellige temaer fra de kjente barnebøkene og fortellinger. De unge vil se steder og lære masse om Oslo, mens de har det gøy med historie, natur, og Norske folkehistorier. De kan til og med bli med på rebus i parken! 

En gøyal, skreddersydd opplevelse laget så alle barn elsker det!


Guidet vandring for barn i historiske områder i Oslo sentrum. Turen begynner utenfor Rådhusgaten 7. Vi forteller om gamle dager og om Fangehullet som ligger her, bygget på 1700 tallet. Turen går videre til Bankplassen der det spektakulære ranet av Norges Bank ble utført av Ole Høiland i 1835 og avsluttes på Akershus festning, der du får høre om helter og spøkelser som har satt sine spor her gjennom tidene.

Guiding tilbys på både norsk og engelsk, avhengig av oppmøte.

Turen kan også bookes utenom annonserte tider - kontakt oss for mer informasjon.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.