• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Guinness Storehouse Dublin

Fra
270 Kr.
365Tickets

Et besøk på opphavstedet for GUINNESS er et must for alle som besøker Dublin. Guinness Storehouse er Ireland's mest besøkte turistattraksjon, og ligger i hjertet av Guinness Brewery ved St. James Gate. I det som en gang var et gjæringsanlegg, nå i et syvetasjes besøkssenter som forteller historien til den verdensberømte ølen. Den dramatiske historien startet for over 250 år siden og ender opp i Gravity Bar, hvor de besøkende får smake en Guinness mens de nyter utsikten over Dublin.  

Turen begynner i det øyeblikket du går gjennom døren og inn i bygningens hjerte formet som et gigantisk ølglass. Etter hvert som du vandrer gjennom Guinness Storehouse oppdager du hva som er i 'Black Stuff' - ingrediensene, prosessen og lidenskapen.

Bestiller du billetten online slipper du køene, får en selv-guidet tur og ett ølglass med Guinness (kun over 18) eller alkoholfritt

Besøk det magiske opphavstedet for GUINNESS beliggende i St. James Gate Dublin. Guinness Storehouse er Ireland's mest besøkte turistattraksjon. Bestill din billett i dag hos 365 Tickets.