• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

HMS Belfast

Fra
70 Kr.

Det er mye å se for alle familier ombord på HMS Belfast London.

En fantastisk mulighet til å se for deg livet ombord på et utrolig krigsskip – den eneste overlevede skipet som var aktiv under Andre verdenskrig og Koreakrigen av sin type.

Etter sjøsettelsen av HMS Belfast i 1938 ble hun fort satt ut i oppdrag i 1939 og som det største skipet tilgjengelig for den kongelige marinen på den tiden spilte hun en stor rolle i ødeleggelsen av det tyske krigsskipet Scharnhorst.

Dette er en unik sjanse til å komme ned til Themsen og utforske de ni dekkene med sjøfartshistorie om bord på HMS Belfast.

Kjøp HMS Belfast billetter med 365Tickets.

La oss starte bookingen

 

HMS Belfast - Standard Billett

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (16-59) 174 Kr.
Barn (0-15) 87 Kr.
Infant (0-4) GRATIS
Honnør (60+) 139 Kr.
Student (med gyldig ID) 139 Kr.
Voksen -Gruppe (16-59) 131 Kr.
Barn - Gruppe (0-15 ifølge med voksen) 70 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

HMS Belfast ble sjøsatt 1939 og fungerte utmerket I både andre verdenskrig og Koreakrigen. Som en av de mest kraftigste «large light cruiser» noensinne laget er HMS Belfast nå den eneste overlevende skip av hennes type som var ute i andre verdenskrig.  
Best kjent som hennes rolle under andre verdenskrig med å støtte opp allierte tropper på D-Day tilbyr HMS Belfast ni dekk med historie å utforske for besøkende. Fra kapteinens bro til seilernes rotete dekk, operasjonsrom og motorrom. Besøkene vil høre om hennes krigshistorier og oppleve hva livet var for hennes 950 mannskap.  

HMS Belfast ligger nå fortøyd i elven Thames mellom London Bridge og Tower Bridge.  

I januar 2009 åpnet en ny utstilling, «Launch! Shipbulding Through the Ages» «Launch!» fokuserer på vitenskap, teknologi og samfunnets historie på skipbyggning I storbritania fra «alderen med seil» til moderne prefabrikaters metoder.  


Som en av de mest kraftfulle “large light cruiser” noen sinne laget er HMS Belfast nå den eneste overlevende skipet som var aktiv under Andre verdenskrig. HMS Belfast spilte en ledende rolle I ødeleggelsen av krigsskipet Scharnhorst og Normandy Landings. I tjeneste med Royal Navy til 1965 ble hun reddet av nasjonen I 1972 for en unik påminnelse om Storbritannias marinearv.  

Launch! Shiping Through the Ages 
Den nye familievennlige utstillingen vil bruke «hands-on» og datateknologiske skjermer og engasjerende filmer og fotografier for å demonstrere skipsbygningens teknologi fra «alderen med seil» til moderne prefabrikkerte metoder.  Utstillingen vil fokusere på vitenskap, teknologi og samfunnets historie på skipsbygging i Storbritannia. Elementene i utstillingen vil være tilgjengelig for alle aldere.  
 

Utforsk 
«Hva skal vi gi i retur for så mye?» Som en av de mest kraftigste «large light cruiser» noensinne laget er HMS Belfast nå den eneste overlevende skip av hennes type som var ute i andre verdenskrig. Mens hun tjenestegjorde Storbritannia i 32 år spilte hun en viktig rolle i Andre verdenskrig og Koreakrigen samtidig som hun utførte fredshandlinger ut i 1950-årene og 1960-årene. HMS Belfast ble reddet fra å ødelegges i 1971 og er nå en del av det Imperial War Museum og er det første skipet som er bevart for nasjonen siden Nelsons seier. Gjennom museets team av ansatte og frivillige- Mange som er veteraner- Imperial War Museum er dedikert til å sørge for at HMS Belfast fortsatt minner de besøkende om hennes unike plass i Storbritannias maritime arv.  

Historien om HMS Belfast 
Begreper «cruiser» går tilbake til de dager når store fregatter på seilskip kunne løsrives fra hovedflåten for å seile for seg selv. Cruiseren på seilbåtene, som hennes tjueårhundres motstykke, var tilstrekkelig kraftig og rask til å angripe og ødelegge fiendens handelsraid. Under 1900-tallet når seilet ga seg for damp og treskip som senere ble erstattet med de bygget av jern, og enda senere av stål, utviklet cruiserene til kraftige krigsskip som ble brukt til å patruljere Empire handelsruter og beskytte vennlige handelsskip. Etter den første verdenskrigen (1914-1918) ble en kategori med cruisere dukket opp på størrelse med deres kanoner; Thus, HMS Belfast er en 6-inch cruiser designet for å beskytte handel, offensiv handling og som et kraftig støtte for ambisiøse oppdrag 
 
Vennligst bemerk: Barn under 16 år må følges med en voksen. Vennligst beregn 1½ - 2 timer for ditt besøkt. 

 Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.