• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

House of Waterford Crystal

Fra
77 Kr.
365Tickets

House of Waterford Crystal ligger på kjøpesenter i hjertet av Viking Triangle i Waterford City, bringer et besøk til Irland til et helt nytt nivå. Besøk fødestedet til den ikoniske Waterford Crystal merkevare og ta en reise for å se utsøkte stykker av krystall laget foran øynene dine. The House of Waterford Crystal består av et produksjonsanlegg, besøkssenter og butikk, der du kan kjøpe autentiske premium Waterford Crystal produkter.

Besøkende kan nyte alle aspekter av produksjonsprosessen gjennom fabrikken tour. Lær om både historiske og moderne produksjonsteknikker gjennom direkte interaksjon med håndverkere og audiovisuelt materiale. Den produksjonsanlegg inneholder en kontinuerlig smelte tank ovn som produserer to toner av smeltet krystall hver dag, ved hjelp av ledende teknologi for å levere smeltet krystall av høyeste kvalitet for dyktige mester vifter for hånden-form og hånd-slag.

 

 

 

.

Besøk den ikoniske House of Waterford Crystal og nyte alle aspekter av produksjonsprosessen gjennom fabrikken tour. Se de største utstilling av Waterford Crystal i verden! Bestill på nettet i dag.