• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

I Harry Holes fotspor

Fra
185 Kr.

Harry Hole, en fiktiv figur og hovedperson i en serie kriminalromaner av Jo Nesbø, er en ivrig politietterforsker som ikke gir opp etterforskningen av de sakene han har.

På disse turene kan du  følge i Harry Holes fotspor gjennom Oslos gater i hans bestrebelser med å sette forbrytere bak lås og slå. Turen går innom mange spennende steder fra bøkene om Harry Hole, som Tinghuset, vannhullene Underwater Pub og stamstedet Schrøder, Slottsparken, Egertorget og der Hole bor i Sofies gate.

Den første boka om Harry Hole kom ut i 1997, og den første filmen “The Snowman”, som ble filmet i Oslo i fjor med Michael Fassbender som hovedpersonen Harry Hole, kommer ut denne høsten!

Turene passer både for de som har lest bøkene, og de som ikke har lest bøkene.

Vi har funnet 2 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

Guidet Harry Hole-tur

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vanlig pris Vår pris Besparelser Antall
Alle aldre 200 Kr. 185 Kr. 15 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Følg i detektiv Harry Holes fotspor gjennom Oslo! Autoriserte Oslo-guider tar deg med til mange kjente steder fra Jo Nesbøs populære bokserie.

Politietterforskeren "Harry Hole" er hovedperson i en serie kriminalromaner skrevet av den norske forfatteren Jo Nesbø. Den første romanen om Harry Hole var Flaggermusmannen fra 1997. Siden har det kommet ti bøker til om den populære etterforskeren. Opplev Oslo's gater gjennom Harry Hole sine øyne i hans bestrebelser med å sette forbrytere bak lås og slå. Turen går innom mange kjente steder fra bøkene om Harry, som Tinghuset, vannhullene Underwater Pub og Schrøder, Slottsparken, Egertorget og Sofies gate, der Harry bor.

Har du en favorittbok? Si fra på forhånd, så kan guiden legger mer vekt på på akkurat denne boken!

 

Harry Hole bor og jobber i Oslo, og steder og nabolag i byen spiller en viktig rolle i flere av historiene. I gangavstand fra Harry Holes leilighet i Sofies gate ligger stamstedet Restaurant Schrøder og Underwater Pub. Gjennom de elleve bøkene besøker han også en rekke andre spisesteder og vannhull, som da Rakel flørter med ham på restauranten Dinner i Rødstrupeeller han tar en øl på Teddy's i Snømannen.

Arbeidsplassen hans er på politihuset på Grønland, men jobben som etterforsker tar ham til hele byen, ofte til velkjente steder. I Frelseren blir en frelsesarmésoldat drept på Egertorget, mens sluttscenen i Snømannen finner sted i Holmenkollen.

I høst kommer den første filmen om Harry Hole, The Snowman, med Michael Fassbender i hovedrollen. Filmen er basert på Jo Nesbøs roman Snømannen, den sjuende boken i serien om politietterforskeren Harry Hole Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Guidet Harry Hole-tur


Forespørsel

Dette produktet krever bekreftelse fra leverandøren. Dette kan ta opp til 24 timer avhengig av kontorets åpningstider. Dersom dato, tid eller valgt produkt ikke kan bekreftes av leverandør, vil vi kontakte deg med alternativer før vi bekrefter ordren.