• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Kanoturer - Hesså

Kanoturer nedover elva er en perfekt måte å tilbringe en dag på, og de kan være så korte eller lange du bare ønsker!

Etter nøye instruksjon, og påsetting av redningsvester, kan du ta med en tre seters kano og nyte den vakre utsikten mens du tar en rolig tur nedover elva til innsjøen hvor din reise avslutten.

La bilen stå på Hesså og den vil vente på deg på reisens ende på en tradisjonell gård ved innsjøen.

Vi har funnet 2 billetter til deg!


Kanoturene med Adventure Norway begynner ved Rafting senteret i Hesså, og fortsetter nedover elven, denne delen av elva har en styrke på omlag 1 grad.

Dette betyr at det er kontinuerlig bevegelse i vannet men ingen bølger.

Dermed er denne delen av elven trygg og behagelig for alle og enhver, selv de uten noen kano erfaringer. Turen er cirka 6 km lang.


 Våre kanoer har 3 seter og er tilpasset 2 voksne og et barn. Denne turen tar omlag 3 timer, men dere kan leie kanoene for en dag og utforske elven lengre opp, og ta med dere mat og drikke om ønskelig.

kanoene leies ut fra tidlig mai til sent i september.

Vi supplerer dere med: kanoer, padleårer, flytevester, kart og en bag til å holde ting tørt. Dere må selv ta med egen mat og drikke, og passende klær.


Fra Oslo er det ca 4,5 timer på E18.

Fra Kristiansand er det 55 min på riksvei 9, riksvei 462 og riksvei 455.

Fra Mandal er det 40 min på riksvei 455.

Fra Lyngdal er det 55 min på E39 og riksvei 455.

Fra Stavanger er det 3 timer og 15 min på E39 og riksvei 455.

Fra Prekestolen er det 3 timer og 15 min på E39 og riksvei 455.

 

Med GPS skriv inn 4536 Bjelland, og Adventure Norway ligger 3 km syd på Hesså.

GPS: 58.354444, 7.526944

 

 


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.