• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Kennedy Space Center

Kennedy Space Center Visitor Complex gir liv til den episke historien om det amerikanske romprogrammet.

Her får du en full dag med lærerik moro og aktiviteter, inkludert Kennedy Space Center Tour med Apollo/Saturn V Center som har en ekte Saturn V månerakett,  Angry Birds™ Space Encounter, Shuttle Launch Experience, 3D IMAX® med filmer fra rommet, Astronaut Encounter, Exploration Space: Explorers Wanted og den nye hallen som er hjemmet til  Shuttle AtlantisSM.

Inngangsbilletten inkluderer også U.S. Astronaut Hall of Fame®, med verdens største samling av astronauters personlige eiendeler og en månerakett.  

Vi har funnet 2 billetter til deg!


Inngang til Kennedy Space Center inkluderer Space Shuttle Atlantis℠, IMAX® space films, alle utstillinger og show og Kennedy Space Center Bus Tour. 

 

Inkludert med Daily Admission:  

  • Space Shuttle Atlantis℠     
  • Shuttle Launch Experience®    
  • Møt en astronaut
  • Flerfoldige utstillinger og show*
  • KSC Bus Tour    
  • Twin IMAX® Theater 3D Filmer
  • Spesiell utsikt ved rakettoppskyting


 


Du trenger ikke være romfartsentusiast for å nyte NASA's Kennedy Space Center, det eneste stedet i USA hvorfra mennesker har blitt sendt til verdensrommet. Med en mengde utstillinger, IMAX filmer, og selvet omfanget av romfergene vil selv den mest passive fan bli imponert.

 

Space Shuttle Atlantis℠ Din reise begynner i Atlantis Theater der vi bringer deg historien om menneskene som våget å gjøre det umulige. Se Space Shuttle Atlantis på nært hold, fremstilt slik den ser ut mid-flight. Med over 60 interaktive utstillinger er det en feiring av menneskets største prestasjoner. 

Twin IMAX® Theater 3D Films To fantastiske 3D presentasjoner forteller historier som vil inspirere. Den ene utforsker utrolige bilder av jorden i A Beautiful Planet, og den andre beskriver prosjekter som NASA jobber på nå, slik som det å sende astronauter til Mars.

Shuttle Launch Experience® Shuttle Launch Experience gir besøkende en fordypning i synet, lydene og følelsen av en rakettoppskyting, en fantatisk opplevelse av å bli sendt ut i verdensrommet og det å gå i bane rundt jorden. Gjestebesetningsmeldlemmer stroppes inn vertikalt for avgang i en spesialdesignet kabin.

Meet an Astronaut Du er invitert til å møte en veteran NASA astronaut på Astronaut Encounter show. Denne spennende presentasjonen tilbys flere ganger daglig og har en astronaut hver dag. Over 30 av de ca 500 menn og kvinner som har vært i verdensrommet vil være til stede i løpet av et år.

Numerous Shows and Exhibits*

Space Shuttle Atlantis℠ Exhibit  Din reise begynner i Atlantis Theater der vi bringer deg historien om menneskene som våget å gjøre det umulige. Se Space Shuttle Atlantis på nært hold, fremstilt slik den ser ut mid-flight. Med over 60 interaktive utstillinger er det en feiring av menneskets største prestasjoner. 

Appollo/Saturn V Center  Gjennopplev undringen og spenningen fra Apollo-tiden i denne unike utstillingen som feirer prestasjonen det var å sende mennesket til månen og gleden hele menneskeheten kjente på i det øyeblikket.

Rocket Garden  I NASA sies det ofte at vi står på skuldrene til giganter. Ingen steder er dette mer passende enn i Rocket Garden. Bak hver eneste romskip du ser er det store ingenører, designere og tenkere som omgjorde drømmer til historie. Det er her du finner det første romskipet som frigjorde seg fra tyngdekraften.

Eyes on the Universe  Reis gjennom tid og rom til de fjerneste delene av universet i “Eyes on the Universe: NASA’S Space Telescopes,” den nyeste og eneste 3D 4K resolution show på Kennedy Space Center Visitor Complex.

NASA Now  Etter å ha oppdaget historien til Amerikas romfartsprogram på Kennedy Space Center, se NASA Now utstillingen på West Gallery i IMAX Theater for å utforske fremtiden til NASA’s Commercial Crew program og veien til Mars!

Astronaut Memorial  På Astronaut Memorial hedrer vi NASA's falne helter, de av astronautene som ga sitt liv i jakten på kunnskap om verden utenfor vår jordklode.

Journey To Mars: Explorers Wanted  Fremtiden til romfart er avhengig av deg. Lær mer om hva som skal til for å utforske mars i dette inspirerende showet. Utstillinger gir en titt på prototyper og design for den neste generasjonen til mars, inkludert rovers, simulatorer og Orion crew capsule.

Children's Play dome  Fantasien kjenner ingen grenser på Children's Play Dome, en unik lekeplass med verdensromtema. Med den majestetiske Rocket Garden som bakgrunn kan barna ta av inne i et romskip, klatre en månestensvegg, krabbe gjennom romskipstuneller og skli på månens overflate.


KSC Bus Tour  Det finnes ingen bedre måte å se Kennedy Space Center på enn med en av våre daglige turer. Bussene går hvert 15. minutt fra besøkssenteret. Våre erfarne guider vil vise deg noen av NASAs mest ikoniske landemerker.

 


Kennedy Space Center ligger øst i det sentrale Florida, en kort kjøretur fra Orlando,Daytona Beach og Miami. Komplekset ligger like ved vei 405.


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.