• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Lido de Paris

Fra
990 Kr.

Se den berømte Lido de Paris, kabareten som har begeistret publikum siden 1946, og opplev glamouren i Parisisk natteliv, praktisk beliggende på Champs Elysee.
 
Lido de Paris billettene inkluderer inngang til showet, en  ½ flaske champagne og valg mellom fire menyer.
 
Temaet på Lido de Paris showet er en pike på jakt etter lykken, her er fire drømmeaktige scener med spesialeffekter og opp mot tretti kostymeskift. Showets stjerner er Bluebell Girls og Lido Boy Dancers. Dette er en sensuell, profesjonell og smakfull presentasjon - en retur til kabaretenes glansdager!

 

 

 

 

 

Vi har funnet 3 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

Lido de Paris - 1st Show

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (12+) 1,138 Kr.
Barn (4-11) GRATIS
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Mest for pengene med disse billettene til det kjente Parisisk kabaret på Lido de Paris!

Et helt nytt show!!!

Lido de Paris overlater utformingen av den nye produksjonen til den internasjonale anerkjente regissøren Franco Dragone, som allerede har trollbundet over 85 millioner mennesker rundt om i verden med sitt arbeid. Inspirert av magien i Paris, holder den nye kabaretshow kjernen av Lido revyer og legger den nye dristige, strålende designet Bluebell Girls og utrolig scenekunst. Sitt tilbake og nyt Lido’s spektakulære 1.5 timers forestilling 2015

Nytt show med de berømte Bluebell Girls og Lido Boy Dansere, med eksepsjonelle attraksjoner og et overflod av spesialeffekter og utrolige kostymer.

Denne rabatterte billetten er gyldig for showet kl. 21.00 og en halv flaske champagne på Lido de Paris på din valgte dato.

For å oppdage den fantastiske panoramautsikten over Paris, hvorfor ikke kombinere ditt besøk på Lido de Paris med et besøk med Batobus Paris


"Le Lido" er Paris

Lido, den mystiske, verdenskjente kabaret, er inkarnasjonen av Parisisk eleganse og glamour. Grunnlagt i 1946 på Champs-Elysées, er et sted preget av sjelen til «Miss Bluebell» som grunnla Bluebell Girls kor. Kombinasjon med tradisjon og innovasjon er le Lido den ufortrne symbol på det priskiske natteliv.

Et nytt show laget og regissert av Franco Dragone.

Franco Dragone, som allerede har trollbundet over 85 milioner mennesker over hele verden med sitt arbeid. Hans produksjoner som «The House og Dancing Water» i Macao og «A Ned Day, Céline Dions opptreden i Las Vegas. Det nye showet vil fremme drømmer og opprettholde legenden. Med en serie av fantasitske sett, overdådige kostymer og en flom av stress, fjær og paljetter i fortyllende farger. Tilskuerene vil oppleve en fryktinngytende reise, med en gnist i deres øyne som aldri har skjedd før.

L som i det engelske ordet Luminous(Skinndende), I som I det engelske ordet Innovative(innovativ), D som i det engelske ordet Delicious(lekker), og O som i Oh hvilken magi!! Et rent øyeblikk av nytelse. På den fineste gaten i verden er Lido ofte imitert, utenom det normale men kan aldri sammenlignes.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.