• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

London Pass

Fra
551 Kr.

London Pass gir deg gratis adgang til 55 attraksjoner, historiske bygninger, museer og gallerier i hele London, slik at du kan spare penger. Passet er gyldig i 6 måneder.


London Pass tilbyr også fast-track adgang til enkelte landemerker, og inkluderer en gratis guidebok på 128 sider. Du kan også bruke London Pass til spesialtilbud på enkelte kinoer, restauranter og butikker.

London Pass - med Travelcard gir deg i tillegg muligheten til fritt å bruke buss og undergrunn så du kan planlegge dine besøk med kartet og informasjonen i guideboken.

Vi har funnet 2 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

London Pass

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
1 dags billett - Voksen (16+) 776 Kr.
1 Dags billett - Barn (5-15) 551 Kr.
2 Dag Pass - Voksen (16+) 1,057 Kr.
2 Dag Pass - Barn (5-15) 776 Kr.
3 dagers pass - Voksen (16+) 1,248 Kr.
3 dagers pass - barn (5-15) 922 Kr.
4 Dag Pass - Voksen (16+) 1,394 Kr.
4 Dag Pass - Barn (5-15) 1,057 Kr.
Paso de 5 Días - Adulto (16+) 1,518 Kr.
Barn - 5 Dag Pass (5-15) 1,181 Kr.
6 Dag Pass - Voksen (16+) 1,619 Kr.
6 Dag Pass - Barn (5-15) 1,248 Kr.
10 Day Pass - Adult (16+) 2,013 Kr.
10 Day Pass - Child (5-15) 1,507 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Denne billetten er for det prisbelønnede London Sightseeing Pass, gyldig i 6 måneder fra valgt dato.

The London Pass gir GRATIS INNGANG til over 50 topp-attraksjoner i London, inkludert Tower of London, Kensington Palace, St Paul's Cathedral og London Zoo for en fast pris kombinert med smart teknologi som gir deg muligheten til å slippe forbi køene. For en fullstendig liste over attraksjoner, gå til: "

Alle kunder som henter pass må fremvise følgende dokumentasjon i innløsningsdisken: identifikasjon med bilde - pass eller førerkort - og bankkortet som ble brukt til å kjøpe passet/passene. Ikke under noen omstendighet vil pass bli utstedt uten dokumentasjonen som er beskrevet ovenfor.

London Pass App

Last ned FREE London Pass appen for både IOS og Android enheter. Den er full av hjelpsom informasjon om byen og attraksjonene som er inkludert i London Pass.

 


Spar opp til £420 på inngangsbilletter som er den samlede prisen på alle voksenbilletter til attraksjoner som ligger i 6-dagerspasset.

Andre spesialtilbud i tillegg til Guidebook, er at vi gir deg tilgang til supre tilbud for besøkende i London, inkludert rabatter på West End teaterbilletter, restaurantrabatter og mye mer! Du kan besøke så mange attraksjoner du vil – faktisk flere med den tiden du sparer på å unngå køene med rask inngang. Du trenger ikke å ta med deg mye kontanter, og London Pass holder kontroll på pengebruken din.

Hvordan virker London Pass ?
London Pass er et smartkort - som et kredittkort med en computerchip inni - som tillater deg en helt kontantfri inngang til ditt valg mellom 56 turistattraksjoner i London. Dette er litt som en gratis buffet, når du har kjøpt ditt London Pass betaler du ikke for å komme inn på enhver atttraksjon som er dekket av passet, og jo flere steder du besøker, jo mer penger sparer du. Vis helt enkelt betjeningen på en London Pass attraksjon kortet ditt, de vil dra det gjennom en spesialmaskin og du vil få adgang. For hele listen av London-attraksjoner der du kan komme inn gratis med London Pass.

Aktivering av London Pass:
Smartkortet registrerer når og hvor du først bruker ditt London Pass, i tillegg til at det viser hvor lenge det er gyldig. Dette betyr at uansett hvilken startdato du gir når du kjøper passet, vil ditt London Pass først bli aktivert i det øyeblikket du først bruker det på en attraksjon eller tjeneste. Ditt London Pass er da gyldig for det antall dager du har kjøpt - det være seg 1, 2, 3 eller 6 dager og har verdigyldighet som tilsvarer maksimum inngangspris relatert til antall dager. Det er viktig å merke seg at dager er basert på kalenderdager, så hvis du først bruker passet ditt kl. 16.00 på mandag, vil mandag telle som en dag av passbruken. Du må fremvise din kupong på innvekslingsstedet for å få ditt/dine London Sightseeing Pass. I tillegg får du omfattende informasjon om attraksjonene som kan besøkes. Ditt/dine London Sightseeing Pass blir aktivert ved første gangs bruk.

6 dagers pass
Spar inntil £420 verdt i inngangspenger som er den samlede prisen på alle voksenbilletter som innbefattes i 6 dagers passet.​

Alle kunder som skal hente pass må fremvise den følgende dokumentasjonen for kontorets sikkerhetsansatte:

- Identifikasjon med bilde(pass eller førerkort).
- Bakkortet som ble brukt til å kjøpe passet/passene.

Ikke under noen omstendighet vil det bli utlevert pass uten dokumentasjonen som er beskrevet ovenfor.

*Utleveringssted:

11a Charing Cross Road, London, WC2H 0EP.
Merk deg at senteret kun er et utleveringssted, og informasjon og spørsmål rundt ditt kjøp må rettes mot 365 Tickets på tel. 0901 810 1000.

 

 Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.