• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Loro Park Billetter

Fra
134 Kr.

Loro Park er en av de vakreste og mest spennende og vedlikeholdte dyreparker i verden. Kjent for sine mange papegøyer som du kan se når du beveger deg rundt i parken, men det er også et reservat for et bredt utvalg av truede arter fra hele verden. Attraksjonsparken har delfiner som alltid har vært en favoritt blant besøkende, i det de fremfører sine show i det største delfinbassenget i hele Europa.

Loro Park Tenerife er et ekte paradis hvor hele familien kan nyte en flott dag ute. Showene i parken er sjøløver (5 ganger/dag), delfiner (4 ganger/dag), papegøyer (The Loro Show – 6 Ganger/dag),  en innendørs kino (20 minutters lang film – 9 ganger/dag) og spekkhogger (3 ganger/dag).

Vi har funnet 3 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

Loro Park - Standard Billetter

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (12+) 334 Kr.
Barn (6-11) 229 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

GRUPPE- & SKOLEBILLETTER NÅ TILGJENGELIG TIL FANTASTISKE PRISER FOR 20 +
Kom og nyt den spennende og fristende verden som ligger foran deg! The Park og feriestedet Puerto de la Cruz er et naturparadis hvor du kan se og nyte de beste hotellene i Puerto de la Cruz. Du kan se delfiner som de utfører rett foran øynene dine, og se Orcas med sin førsteklasses ytelse. Dette er bare to av de mest populære attraksjonene i parken, og så er det Penguins som har gjort sitt hjem på en av de største isfjell utenfor polområdene! Parken er kjent for sine mange papegøyer som du kan se og nyte når du beveger deg rundt i parken, men det er også fristed for et bredt utvalg av truede arter fra hele verden. Tiltrekningen Park har delfiner som alltid har vært en favoritt blant besøkende som de utfører sine viser i den største delfinbassenget i Europa. Loro Park Tenerife er et paradis hvor hele familien kan nyte en flott dag ute. Viser i parken inkluderer sjøløver (5 ganger om dagen), delfiner (4 ganger), papegøyer (Loro Vis - 6 ganger), natur visjon (innendørs kino spille en 20 minutters lang film - 9 ganger) og Orca showet (3 ganger). Katandra Treetops og denne australske tema attraksjon tar deg langs tretoppene og jungel stier hvor du kan oppdage fugler i deres naturlige habitat. Andre attraksjoner inkluderer lekeplass "Kinderlandia", gambisk Market, en papegøye babyen stasjon, en stor papegøye museum og mange restauranter. For besøkende som er interessert i planter, er det en stor orkide hage med svært sjeldne planter. Parken dekker et stort område av 135,000m2. og det er noen gode steder å spise og drikke. Hvorfor ikke kombinere med en billett til Siam Park og spare 10 € på gate prisen?

 Loro Park & Siam Park - Twin Ticket


 

Sea Lion Vis få dyr demonstrere en slik naturlig følelse av moro som sjøløver og vår familie vil fortrylle deg med sine herlige påfunn og utrolig intelligens. Hodet til dette showet for noen garantert latter som disse lekne skapninger erte sine trenere. Muligens på den beste sjø lion's viser du noensinne vil se. Loro Park Foundation er stolt over å være hjemme til verdens største reserve av papegøyer og beskytter av noen av de mest truede papegøye arter i verden. Faktisk bevaring er ekstremt viktig for oss, og hvert år vi avle over tusen parrots.You'll også bli overrasket og glad av oppfinnsomhet og talent av våre humoristiske og underholdende papegøyer som på Loro Parque selv stjerne i sin egen utstilling. Dette var første utstilling som så dagens lys på Loro Park. Nyt den majestetiske fly av disse papegøyer på nært syn. Villa Gorilla Ingen stor dyrepark eventyr ville være komplett uten å betale et besøk til vår flotte alle mannlige gorilla familie. Våre ekspansiv visning rutene la deg komme så nær sin naturlige skogsmiljø som du føler du kan nesten ta på gresset med en utsikt som dette er det vanskelig å rive deg løs fra disse gutta Kinderlandia Den villeste stedet i Loro Parque er vår afrikanske tema barnas lekeplass! Designet med tanke på sikkerhet for alle våre unge oppdagelsesreisende er det sklier og klatrestativer bare venter på å bli oppdaget. Dette området er også hjemmet til den første berg på Kanariøyene - Orca Train. Marvel på Maneter utstilling med hundrevis av disse dyrene skinner i alle farger og fluorescences. Maneter fra hele verden vil bli utstilt. Det er dyr fra de kaldeste hav av planeten, så vel som fra de varmeste havområdene i tropene og selvfølgelig fra havet rundt kanariske øygruppen Tyskland. Lite Kiburi (10) og Ubongo (7) vil bli med i gruppen av fem mannlige vestlige Lowland gorillaer og født i ulike europeiske dyreparker. Gorillaer lever i Loro Parque under European Programme for truede arter (EEP) som beskytter dette alvorlig truede arter. Disse unge gorillaer er nå å tilpasse seg sitt nye hjem der de nyter Tenerife solfylte omgivelser i et åpent område, ved siden av sonen hvor resten av gruppen er. På denne måten kan de bli kjent med sitt nye miljø og lydene og luktene av sine nye følgesvenner. Etter anvisning fra Head of Mammals, Francisco Prieto, etter denne prøveperioden konsernet vil dele hele utstillingen med mer enn 3.500 kvadratmeter med frodig vegetasjon, fosser og skjulesteder for dem å nyte sine lange siesta.


 

I Puerto de la Cruz Loro Parque Express plukker folk opp gratis fra " Plaza Reyes Catolicos " hvert 20. minutt fra 9.00 og utover . Loro Park ligger på nordsiden av Tenerife i feriestedet Puerto de la Cruz. Parken er godt skiltet fra motorveien ( Autopista ) .

Med buss: Santa Cruz : 101102103 . Las Americas: 343,381 Gratis gul tog hvert 20. minutt fra gatene i Puerta de la Cruz Med bil TF1 exit 32 + 36 Loro Parque Avenida Loro Parque s / n E - 38400 Puerto de la Cruz GPS 28,409233 -16,565962


 

Con el fin de asegurar el bienestar de los animales y para proteger a nuestros clientes no fumadores de la exposición al humo del cigarrillo , Loro Parque es un ambiente libre de humo .

Hemos hecho las zonas exclusivas disponibles para nuestros clientes fumadores, que se encontrarán debidamente indicados en el interior del parque.

Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Loro Park - Standard Billetter


Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 1 dager fra i dag