• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Madame Tussauds London

Fylt med 14 spennende, interaktive soner og den fantastiske Marvel Super Heros 4D filmopplevelsen, kombinerer Madame Tussauds London glitter og glamour med utrolig historie. Gå på den røde løperen og poser sammen med Kate Winslet, før du utfordrer dine favorittsportsstjerner som David Beckham eller Lewis Hamilton. Start din kongelige opplevelse med en audiens hos den engelske dronningen, før du står sammen med hertugen og hertuginnen av Cambridge (Kate og William). For den modige, stå ansikt til ansikt med skremmende seriemordere i den levende opplevelsen - SCREAM. Etter en sniktitt bak kulissene, se hvordan våre verdenskjente skulptører lager figurene, slapp av i våre drosjer og gjenopplev Londons fantastiske historie. 

Så hvem vil du møte?

Hvorfor ikke kombinere ditt besøk på Madame Tussauds London med andre opplevelser og attraksjoner i London som Bateaux London Dining Cruises og London Eye?

Vi har funnet 3 billetter til deg!


London Eye

Denne billetten gir deg en 30-minutters London Eye opplevelse på angitt dato og klokkeslett. Hele runden tar ca 30 minutter og gir deg en fantastisk utsikt over London og alle de kjente landemerkene som Big Ben, Buckingham Palace og St Paul's Cathedral. 

Med 137 meters høyde er London Eye verdens høyeste pariserhjul. 32 vogner som hver tar 25 gjester, tar deg med på en 30 minutters reise med spektakulær utsikt - på 40 kilometer i alle retninger -over og rundt London. 
 
Inkluderer nå også London Eye 4D Experience!!! 
 
London Eye 4D Experience er en innovativ 3D film med teatereffekter som vind, tåke og bobler for 4D-effekt.  

Selve filmen er en rørende historie om en liten jente i London og hennes pappa.

- Din billett vil være gyldig for den neste tilgjengelig kapsel.
- Skulle London Eye bli utsolgt løpet av dagen, kan din billett bli brukt neste dag.
- The London Eye er travlest på ettermiddagen, så vi anbefaler våre kunder å besøke attraksjonen på morgenen.​

Vennligst bemerk: Ingen barn har adgang uten følge av en voksen på London Eye!
 

Madame Tussauds London

Hva får du med Prioritert Adgangsbillett:
 - Gå rett forbi hovedkøen - spar tid
 - Bruk den dedikerte inngangen for Client Trade.
 - Inngang til den nye attraksjonen:Marvel Super Heroes 4D experience

Marvel Super Heroes 4D vil skape liv i noen av verdens mest elskede Superhelter gjennom en mix av 4D animasjoner, spennede tema områder og realistsike stjerne Madame Tussauds voks figurer.

Fylt med 14 spennende, interaktive soner kombinerer Madame Tussauds London glitter og glamour med utrolig historier med over 300 voksfigurer. Gå på den røde løperen og poser sammen med Kate Winslet, før du utfordrer dine favorittsportsstjerner som David Beckham eller Lewis Hamilton. Start din kongelige opplevelse med en audiens hos den engelske dronningen, før du står sammen med hertugen og hertuginnen av Cambridge (Kate og William)..

Tower Bridge Exhibition

Tower Bridge avduker det nye GLASSGULVET tvers over High-Level gangveier.

Tower Bridge begeistret for å avduke sin splitter nye og spektakulære glassgulv over Bridges gangveier – den mest betydningsfulle utviklingen av utstillingen siden det først åpnet i 1982.

Utforsk verdens mest kjente bro. Tower Bridge ble ferdigstilt i 1894 og ble umiddelbart hyllet som et London ikon og et av de største bragdene innenfor ingeniørkunsten i sin tid. Kom inn og utforsk historien, avdekk hemmelighetene og nyt fantastiske utsikter fra broens høynivå gangveier beliggendee 42 meter over Themsen.

Gangveiene gir fantastiske utsikter over mange av Londons mest berømte severdigheter, inkludert St Paul’s Cathedral, skyskraperne på Canary Wharf, maritim Greenwich og London Eye. Spesielle utsiktsvinduer gjør det enkelt å ta bilder. 


Madame Tussauds London

Millioner av mennesker har strømmet gjennom dørene til Madame Tussauds siden de først åpnet dørene for 200 år siden, og er i dag fortsatt like poulært som alltid. Det finnes mange grunner til denne varige suksessen, men i kjernen av det hele ligger god gammeldags nysjerrighet. Dagens besøkende blir sendt på en følelsesladet reise gjennom rikene til de mektige og berømte. Museumstau og pilarer har blitt tatt bort, slik at besøkende kan komme helt nær inntil A-kjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner, og gjenleve tiden og hendelsene som fikk verden til å snakke om dem....

Fylt med 14 spennende, interaktive soner, og den fantastiske Marvel Super Heroes 4D filmopplevelsen, kombinerer Madame Tussauds London glitter og glamour med utrolig historie.

Gå på den røde løperen og poser sammen med Kate Winslet, før du utfordrer dine favorittsportsstjerner som David Beckham eller Lewis Hamilton.  Start din kongelige opplevelse med en audiens hos den engelske dronningen, før du står sammen med hertugen og hertuginnen av Cambridge (Kate og William).

For den modige, stå ansikt til ansikt med skremmende seriemordere i vår levende fryktopplevelse - SCREAM. Etter en sniktitt bak kulissene, se hvordan våre verdensrenomerte skulptører lager figurene, slapp av i våre drosjer og gjenopplev Londons fantastiske historie.

Finn din favoritt Marvel Super Hero, før du gjør deg klar til å oppleve den spektakulære og eksklusive Marvel Super Heroes 4D filmen, der våre Marvel Super Heroes kjemper en innbitt kamp for å redde London fra den forstående undergangen.

Så hvem vil du møte?

London Eye

Med 137 meters høyde er London Eye verdens høyeste pariserhjul. 32 gondoler som hver tar 25 gjester, tar deg med på en 30 minutters reise med spektakulær utsikt - på 40 kilometer i alle retninger -over og rundt London. 
Kombiner din opplevelse med London Eye River Cruise Experience, et 40 minutters sightseeing rundcruise på elven Themsen, hvor du passerer Houses of Parliament, Tower of London og St Paul's Cathedral.

London Eye 4D Experience 

London Eye 4D Experience er en banebrytende 3D film med kinoeffekter som vind, bobler og tåke for å lage  4D. Selve filmen er en rørende historie om en liten jente i London og hennes pappa. Utsikten hennes til Londons landemerker blir forstyrret av mennesker og trafikk, men en måke drar hennes oppmerksomhet til London Eye, og hennes far tar henne med på en opplevelse der hun endelig får en fantastisk utsikt over byen. Fargerike grupper inne i gondolen, tidskomprimert film av London Eye ved dag og natt og et spektakulært fyrverkeri, blir alt i alt en emosjonell og underholdende opplevelse, og et perfekt forspill til en opplevelse med London Eye. 

Vær oppmerksom på at ombordstigningen for London Eye tar 30 minutter, så du må komme minst 30 minutter før reservasjonstiden. Vær vennlig å ta hensyn til dette når du velger reservasjonstid

Vi har tidsbestemte kvoter for hver dag i året. Du booker direkte online fra vår kvote og din booking blir derfor bekreftet umiddelbart, kun avhengig av godkjenning av ditt kredittkort. Hvis ingen  passende tid er tilgjengelig, vil du bli gitt valget om en bookingforespørsel, som vil bli gjennomført så fort vi klarer å få ekstra plasser - noe vi sjekker med London Eyes administrasjon på daglig basis. Bekreftelsen av tidspunktet på din bookingforespørsel vil bli skrevet ut på din kupong sammen med informasjon om hvordan du kommer deg til London Eye. Du må veksle inn kupongen din og gå gjennom ombordstigningsprosedyren minst 30 minutter før ditt bekreftede tidspunkt.

For et nytt perspektiv , gjør besøket ved solnedgang og se lysene fra byen slås på og skylinen skinne i levende farger.

Barn uten følge av voksne er ikke tillatt ombord London Eye. Enhver booking for enslige barn vil bli tatt som en bekreftelse på at barnet vil være med i en gruppe under oppsyn av en voksen over 18 år. 365 Tickets er ikke ansvarlige hvis et barn blir nektes adgang ved London Eye, ei heller vil billetten bli refundert!

Trygghet og sikkerhet har vår høyesteprioritet. For din sikkerhet og komfort ber vi deg om å lese den følgende informasjonen om hvilke gjenstander som kan - og ikke kan - tas med ombord London Eye. Vær oppmerksom på at alle gjester går gjennom en sikkerhetssjekk før de går ombord London Eye.

Merk deg at følgende gjenstander KAN tas ombord London Eye:
• stresskofferter
• laptoper
• små ryggsekker og vesker (maksimum størrelse 18" x 13" x 8" eller 46cm x 33cm x 20cm)
• baby-bager

De følgende gjenstandene KAN IKKE tas ombord London Eye:
• store bager/kofferter eller ryggsekker
• motorsykkelhjelmer
• skateboard og rulleskøyter
• fotostativer (unntaksvis hvis detter er klarert med London Eye)
• barnevogner*
• forbudte gjenstander**

Hvis du er usikker.
* Barnevogner kan settes igjen i vognområdet i billetthallen, men da bare for så lenge turen varer.
** Forbudte gjenstander inkluderer skarpe gjenstander eller noe som kan oppfattes som en sikkerhetsrisiko, inkludert lommekniver, sakser, neglefiler i metall, leke- eller kopivåpen. Hvis slike gjenstander blir funnet eller deklarert, vil de bli oppbevart og returnert til deg eller turen, hvis gjenstanden er lovlig i Storbritannia.

Vilkår
 1. Konfiskerte gjenstander oppbevares på eierens egen risiko.
 2. London Eye Company (LEC) tar ikke ansvar for tap eller skade på noen gjenstand som oppbevares hos LEC.
 3. LEC forbeholder seg retten til å nekte å oppbevare gjesters gjenstander etter eget skjønn, være det seg av hensyn til offentlig sikkerhet eller noen annen grunn
 

Tower Bridge

Over 100 år siden bygde viktorianerne en bro som har blitt en av Londons mest berømte landemerker. Høynivå gangveier ble bygget for at personer kunne kryssen Themsen selv når broen var løftet for å slippe høye skip under Tower Bridge.

I dag brukes disse gangbroer som utsiktsgallerier, og gir besøkende de mest spektakulære utsikter over en London skyline under stadig endring

Gangveier og utstilling:
Inngangen til Tower Bridge Exhibition er i North Tower. Besøkende transporteres deretter med heis til toppen av tårnet, 47 meter over Themsen, der du får en unik mulighet til å se broens stålskjell innenfra. En kort film forklarer broens historie og og deretter er det mulighet til å beundre de spektakulære utsiktene fra begge tildekkende gangveier.

På den østlige gangveien er det fantastisk utsikt til Docklands og fra den vestlige gangveien kan du se den nye GLA bygningen, Tower of London, St Pauls, the City, the Pool of London, og Big Ben og London Eye lengre unna.

Utsiktene blir forklart besøkende ved hjelp av interaktive datastyrte boder og grafiske paneler, i tillegg til å gi mer informasjon om byggingen av broen og dens historie. Det interaktive og de grafiske paneler er skrevet på syv språk og video showet har audio sløyfe for de med dårlig hørsel. Du kan se nok en film i South Tower før du går ned til de historiske Engine Rooms, også inkludert i billettprisen.

Victorian Engine Rooms:
Disse gir en fascinerende innsikt i ingeniørkunsten på sen 1800-tallet Disse kjempestore og godt-vedlikeholdt, kulldrevne motorer var innstallert ved ferdigstillelsen av Tower Bridge i 1894, og ble brukt til å løfte broen frem til 1976. Selv om dette nå skjer ved hjelp av elektrisitet er de opprinnelige dampmotorene forstatt på plass. The Engine Rooms lar besøkende eksperimentere med modeller som viser teknologien bak broen. Det finnes noen forbløffende fotografier av Tower Bridge gjennom dens levetid – inkludetr et avslørende bilde av broens tunge stålstruktur mens steinkeldningen ble installert over det.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.