• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Madame Tussauds New York

Fra
202 Kr.

Det er så mye å se og så mye å gjøre på Madame Tussauds New York!  Her kan du komme virkelig nær over 200 naturtro voksfigurer i full størrelse. De aller største ikonene innenfor underholdning, sport, historie og mye mer. Du kan mingle med filmstjerner fra din egen A-liste, før du går på scenen med din favorittartist. Hold tale til verden ved siden av din favoritt-politiker og møt din favoritt innen sportens verden.  Gå ikke glipp av Marvel Super Heroes 4D Experience, en kort film med utrolige spesialeffekter som får deg til å føle at du er med på eventyret!  Attraksjonen er  beliggende i hjertet av Times Square, og intet besøk i New York er komplett før du har opplevd  det verdenskjente Madame Tussauds. Fra Marilyn til Madonna til Gaga, det finnes en stjerne for alle generasjoner!


Her på Madame Tussauds New York er vi store fans av Ghostbusters. For å feire at Ghostbusters er tilbake vil Madame Tussauds bringe oppleveGhostbusters Experience at Madame Tussaudslsen til live som aldri før! Gjør deg klar for en Ghostbustin’ opplevelse med skumle scener tro til filmen. Med moderne teknologi som vil gi selv de mest teknisk interesserte ærefrykt, auteniske rekvisitter fra filmen, spesialeffekter for å sette rammen, figurer fra 2016 crewet og mye mer! We’re #notjustwax!

Inkludert i inngangsprisen får du the Ghostbusters Experience,  et miljø med flere lag som bringer deg inn i en fantastisk og skremmende verden inspirert av 2016 filmen. Start din reise på t-bane skinnende under New York, hvor du vil oppleve ditt første spøkelse, en fantastisk visuell simulasjon. Etter å  ha vandret gjennom stasjonen vil du gå via kjelleren til det neste rommet, der du vil få flere paranormale møter, inkludert spøkelsesportretter og hjemsøkte elementer. Etter å ha blitt introdusert til den paranormale verden er det på tide å bli med gjengen for å kjempe mot spøkelsene i New York! Møt figurene fra filmen på hovedkvarteret for en innføring i hvordan det gjøres, med tips og triks for best mulig utførelse. Du vil få mulighet til å lære hvordan de berømte gadgets fungerer før du får teste dem på fangede spøkelser. I det siste rommet på din reise gjennom Ghostbusters vil det være mange muligheter til å teste dine nye evner, inkludert et behov for å hjelpe to teammedlemmer å fange et ekte spøkelse! Topp det hele med en tur med Ecto-2! New York trenger DEG!

 

Your Madame Tussauds New York All Access Pass includes:

Entrance to the Madame Tussauds, featuring over 220 life-like wax figures of the world’s most fascinating celebrities and historical figures.
 

 


Det er så mye å se og så mye å gjøre på Madame Tussauds New York!  Her kan du komme virkelig nær over 200 naturtro voksfigurer i full størrelse. De aller største ikonene innenfor underholdning, sport, historie og mye mer. Du kan mingle med filmstjerner fra din egen A-liste, før du går på scenen med din favorittartist. Hold tale til verden ved siden av din favoritt-politiker og møt din favoritt innen sportens verden.  Gå ikke glipp av Marvel Super Heroes 4D Experience, en kort film med utrolige spesialeffekter som får deg til å føle at du er med på eventyret!  Attraksjonen er  beliggende i hjertet av Times Square, og intet besøk i New York er komplett før du har opplevd  det verdenskjente Madame Tussauds. Fra Marilyn til Madonna til Gaga, det finnes en stjerne for alle generasjoner!Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.