• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Old Trafford Stadium Tours

Fra
126 Kr.

Et besøk til Theatre of Dreams Old Trafford, hjemmebanen til en av de mest berømte klubbene i verden er et must for alle som er en ekte fotballfan.

Hør publikums brøl idet du løper ut spillertunnelen til banen, sug inn den uforglemmelige atmosfæren på Englands største klubb-bane med en kapasitet på 76,212; besøk museet og gjenopplev klubbens triumfer, tragedier og trofeer.

Manchester United Stadium Tours gir deg adgang til det som skjer bak kulissene. Du kommer inn i garderoben og ned på innbytterbenken, slik du forventer livet som spiller for de mektige Red Devils er.

Med en Manchester United Stadium Tour bilett kan du gjenoppleve din barndoms drømmer.

La oss starte bookingen

 

Manchester United - Stadion Tur & Museum Billett

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vanlig pris Vår pris Besparelser Antall
Voksen (16-59) 203 Kr. 186 Kr. 17 Kr.
Junior (5-15) 135 Kr. 126 Kr. 9 Kr.
Infant (0-4) GRATIS GRATIS -
Honnør (60+) 135 Kr. 126 Kr. 9 Kr.
Familie på 4 (2 voksne + 2 barn) 608 Kr. 558 Kr. 50 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Merk: Det går ikke turer på kampdager


Ta steget innenfor legenden The Theatre of Dreams Stadium Tour. Med Old Trafford turen kan du se stadion gjennom øynene til Manchester Uniteds storheter selv.

Fra de svimlende høydene til North Stand, til Manager’s "pitch-side", og den atmosfærefylte spillergarderoben, vil enhver opplevelse virke som den bærer med seg det rungende ropet til 76 000 fans i ørene dine - og ikke noe mer enn den ultimate æren av å komme frem fra tunellen og følge så mange berømte forballstøver inn på teateret av drømmer.

For å minnes turen din til verdens største og mest elskede fotballklubb, vil du få et spesielt sertifikat som du har som minne fra ditt besøk.

The Manchester United Experience - museum
Manchester United - den mest berømte fotballklubben i verden. De fleste har hørt noe om triumfene og tragediene bak kulissene og på banen på Old Trafford, men hvor mye av historien kan du egentlig?

Merk: Turene avhenger av tilgjengelighet, vi vil prøve å få til datoen og tidspunktet du har forspurt. Hvis tidspunktet ikke er tilgjengelig, vil vi kontakte deg og komme med alternativer. Booking for august 2014 og utover kan oppleve forsinkede bekreftelser da Manchester United avventer kampoversikten for 2014/2015.

 

 


STADIUM TOURS - BEHIND THE SCENES
Ta en titt bak kulissene på Old Trafford. Gå i fotsporene til noen av våre største legender, gjenopplev den strålende historien til det unike spillestedet og vidundrene i det praktfulle av dagens teater av drømmer.

Sitt i høyden på North Stand for et fugleperspektiv av banen, stå på Fergies sted på trenerbenken, sitt i hjemmlagets garderobe på din favorittspillers knaggplass og kom ut fra spillertunellen til de jublene massene.

North Stand:
Forbered deg på en titt inn i Old Trafford som tar pusten fra deg. Føl lidenskapen i det du kommer inn i sentrum av scenen, i teateret av drømmer.

Dommerbenken:
Gå ned spillertunellen slik stjernene gjorde i kampene som har utspilt seg her. Tenk deg å stå ved siden av Sir Alex Ferguson og oppdage hvor han gjemmer tyggisen sin.

Spillertunellen:
Du har vært rundt om i museet og vært interaktiv med utstillingene, nå er det tid for å se United i virkeligheten - "in the flesh". Føl hvordan det er å stå i spillertunellen, la fantasien løpe løpsk i det du ser ut over den perfekte grønne banen - dette er bare to av opplevelsene du skal gjennom på Manchester United Tour.

Garderoben:
Sitt på knaggplassen til din favoritt spiller og forestill deg hvordan det ville være å ta del i Sir Alexs lagsamtale.

MUSEUM - THE MANCHESTER UNITED EXPERIENCE
Ung eller gammel, Manchester United fan eller ikke, Museum and Tour Centre er stedet å være for en dag full av moro. Åpnet den 11. april 1998 av fotball-legenden Pelé, er museet en dyptgående og interaktiv guide til klubbens historie, med noe som enhver kan glede seg over.

Troférommet:
Se det store utvalget av utmerkelser og troféer som er vunnet siden 1908, da "the Reds" ble kronet til mestere i ligaen av førstedivisjonsfotball.

Legender:
Charlton, Law, Best og Cantona: Uniteds historie er full av fotballstorheter. Denne delen er en "match-winning hall of fame" dedikert til United-legender.

Munchen:
Tiden står stille i det du hører den tragiske nyheten som rystet verden. Avisartikler, fortografier og personlige eiendeler fra Busby Babes beveger og minner oss på den skjebnesvangre dagen 6 februar 1958.

The Treble utstillingen:
Opplev dramatikken der Uniteds fantastiske trippelvinnede sesong i 1998-99 utfolder seg. Gjenopplev klimakset i de trollbindende ti dagene, da Sir Alex’s side slo Arsenal og tok Premiership tittelen, løft FA pokalen og nyt en uforglemmelig kveld på Camp Nou...

Utstyr:
Fra Sandy Turnbulls skjorte fra Uniteds første FA Cup suksess i 1909, til Brian Kidds sluttoppgjør i Europacupen i 1968, se hvordan stil, farger og materialer har forandret seg i årenes løp.

Vær interaktiv med Man-U-Net:
Tenk deg et elektronisk arkiv der du kan finne opplysninger om enhver førstelagsspiller i hvilken som helst konkurransekamp siden Manchester United ble grunnlagt. Med Man-U-Net kan du gjøre det og mere til.

 Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Manchester United - Stadion Tur & Museum Billett


Forespørsel

Dette produktet krever bekreftelse fra leverandøren. Dette kan ta opp til 24 timer avhengig av kontorets åpningstider. Dersom dato, tid eller valgt produkt ikke kan bekreftes av leverandør, vil vi kontakte deg med alternativer før vi bekrefter ordren.

Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 3 dager fra i dag