• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Moulin Rouge

Fra
1,027 Kr.

Udødeliggjort av Toulouse Lautrec gjennom hans plakater for forestillingen og malerier av dansende piker, blir den ikoniske Moulin Rouge Paris bygningen umiddelbart gjenkjent som et symbol på det Parisiske nattelivet.

Showet på Moulin Rouge, Feerie, har fire spektakulære scener med dansere i eksotiske fjær- og paljettkostymer som danser i en bevegelig trapp og i trapeser. Og selvsagt de berømte Dorris girls med den legendariske franske Cancan.

Du kan kjøpe billett til Moulin Rouge som inkluderer middag og en 1/2 flaske champagne, eller bare til et av de to showene.

Bestill din billett hos 365 Tickets tidlig, det blir fort utsolgt her!
Spar penger - bestill din billett til Moulin Rouge online!

Vi har funnet 7 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

Moulin Rouge Billett - Første forestilling

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (12+) 1,104 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Bestill tidlig for å unngå å bli skuffet - disse billettene selges raskt!!

"Féerie", er skapt av Doris Haug og Ruggero Angeletti, som siden 1961 har regissert de mest berømte forestillingene i verden.

Menyinformasjon
** Klikk på "Mer informasjon" for å se de tilgjengelige menyene**

Vær oppmerksom på:
- Ingen barn under 6 år.
- Formelt antrekk påkrevd. Det vil bli satt pris på bruk av jakke og slips.
- Ingen uformelle klær (jeans, shorts, joggesko, sportstøy)
- Alle gjester vil bli bordsatt i grupper på 6 til 8 personer, det finnes ikke bord for bare to.
- Det er ingen prioritetsinngang, og setene blir tildelt en time før forestillingens start.

**Hvis datoen du valgte ikke er tilgjengelig, send en e-post til info@365tickets.com for å komme med en forespørsel.

 


Koreografert av Bill Goodson består Féerie av et ensemble på 80 artister, med de 60 legendariske Doriss Girls som er rekruttert på verdensbasis og utkledd i kostymer med tusenvis av fjær, pyntestener og paljetter. Alt designet av Corrado Collabucci og laget i de mest kjente Parisiske workshop. Showet har de beste fremdragende internasjonale showene – inkludert “the return og the giant Aquarium.” Alt dette med musikk fra Pierre Porte, ved hjelp av 80 musikere og 60 sterke refreng.

Féerie: De 4 hovedscenene er bygget for å oppfylle drømmene til et internasjonalt publikum!

Moulin Rouge i dag og i morgen, Moulin Rouge for alltid.
Teaterets ly slås av, gardinene heves og hele ensemblet vises på scenen, under beundrende blikk av publikum som finnes seg selv i hagen av Moulin Rouge for å oppdage den magiske atmosfæren på stedet. Et snes av nostalgi!

The Pirates - Sandokan
Hva slags opplevelse kan skje med en pirat som er ombord på en forankret båt I Indonesia? Drømmer? En perfekte kvinnes kjærlighet? På land møter vi en prestinne og en Gorgon i hennes tempel omringet av slanger, kvinner, smykker og hunntigere.

Vil Sandokan ha mulighet til å tilby sine skatter til damen I hans drømmer eller vil vi bli vitne til et offer av kjærligheten?

The Circus
Sirkuset kommer til byen med sitt band av klovner, siamesiske tvillinger, akrobater, sjonglører, rare ville dyr og seks miniatyr hester! En fargerik scene med vakker musikk som ender med stor parade av Dorris Girls og Doriss Dancers.


The Moulin Rouge fra 1900 til ...
Moulin Rouge hedrer de Parisiske kvinnene gjennom årene: Den 14. Juli, frigjøringsdagen til Paris, med Java eller Boogie musikk. Tiden går og etterlater plass for nye generasjoner med kvinner. Mer vakrere og frie enn noensinne!

På høydepunktet av denne hyllesten, danser Dorris Girls til de verdenskjente franske Cancan!Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Moulin Rouge Billett - Første forestilling


Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 8 dager fra i dag

Varebeholdning

Dette produktet kontrolleres mot beholdning og har et begrenset antall billetter per dato/klokkeslett. Hvis din prefererte dato/klokkeslett ikke har nok billetter kan du kontakte oss, siden vi kan være i stand til å hente billetter fra andre leverandører.