• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Palenque Archaeological Zone

Fra
351 Kr.

I morgen du går fra rom til å gå til å oppdage den imponerende Palenque arkeologiske sonen ved hjelp av en guide, er det omgitt av tett vegetasjon typisk for Lacandon jungelen. En elv renner gjennom arkeologiske sonen danner dammer og fosser, og gjør hele rommet er fylt med lyden av rennende vann. I sin veiledning til den arkeologiske sonen turen, kan du beundre maya bygninger som Temple av innskriftene, Palace, Temple of the Red Queen, Temple of the foliert Kors og Sun Temple. På slutten av dagen vil han vende tilbake til sine hotell for å fullføre en spennende dag.

La oss starte bookingen

 

Palenque Archaeological Zone

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (12+) 503 Kr.
Barn (4-11) 351 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Kom og opplev en morgen på vakre og mystiske Palenque, en av de viktigste arkeologiske steder i Mexico, omgitt av frodig vegetasjon av Lacandona Jungle og symboliserer makt og majestet av Maya sivilisasjonen på sitt høydepunkt. Dette arkeologiske området, teppebelagte av et hav av grønne jungelen og kledd i historie og legende, er en slående påminnelse om hvordan Maya-sivilisasjonen blomstret i hundrevis av år i denne frodige tropiske regionen. Du vil bli plukket opp fra hotellet 08:00 til 08:15, og vi vil gå direkte til Palenque.

. Uansett hvor mange ganger du besøker denne uhyggelige miljøet, er det umiddelbart fengende, selv vanedannende. Lukk øynene og fornemme kraften i dine omgivelser, det er en følelse av undring og ærefrykt når du går inn i ruinene av den gamle byen. Selv om området er fortsatt utgravd, er det mye å se her, inkludert Temple of Inskripsjoner, Temple of Skulls og Slottet, en interessant og intrikat labyrint av gårdsplasser og korridorer fører til rom, inkludert den karakteristiske tårnet. Andre templer og strukturer i området er Temple of the Jaguar, Temple of the Cross, Temple of the Sun og Temple of the foliert Cross. Det er også et interessant museum på stedet som registrerer Palenque historie, samt gjenstander fra området.


Kart er for tiden ikke tilgjengelig for dette produktet.


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  Palenque Archaeological Zone


Forespørsel

Dette produktet krever bekreftelse fra leverandøren. Dette kan ta opp til 24 timer avhengig av kontorets åpningstider. Dersom dato, tid eller valgt produkt ikke kan bekreftes av leverandør, vil vi kontakte deg med alternativer før vi bekrefter ordren.

Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 2 dager fra i dag

Voucher Generert av Leverandør

Dette produktet krever at leverandøren utsteder voucher. I tilfeller der voucheren kan utstedes umiddelbart, vil dette ikke forsinke din bestilling. Hvis voucher derimot må genereres manuellt, vil det kunne ta opp til 24 timer avhengig av åpningstidene.