• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

PortAventura® Billetter

Fra
394 Kr.

Spanias mest populære temapark, PortAventura, er stadig i vekst og har som mål å ha noe for enhver besøkende. Hvert område er pent laget med tema butikker, resturanter og show. 

PortAventura er hjemmet til Europas høyeste og raskeste berg- og dalbane, Shambhala, og flere andre attraksjoner som barneversoner i nærheten. Eller hvis du har lyst til å bli våt, prøv Tutuki Splash tømmerrennen. 

Den fargerike SesamoAventura er dedikert til små barn. Karakterer fra Sesame Street vil være der for å hilse på dem. I juli og august kan hele familien nye FiestAventura, et fantastisk fyrverkeri show med musikk og spesialefekter. 

I tilknyttning til PortAventura er PortAventura Caribe Aquatic Park(vannpark), og nå står også Europas første Ferrari Land klart - En bilentusiasts drøm.

Vi har funnet 6 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

PortAventura World® + Ferrari Land - 1 Day 2 Parks

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (11-59) 542 Kr.
Barn (4-10) 463 Kr.
Honnør (60+) 463 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Ferrari Land er her, og nå kan du oppleve PortAventuraWorlds 2 spektakulære parker på en og samme dag. 

  • Du må besøke Ferrari Land gjennom hovedinngangen på den dato og tid som du valgte ved bestilling. Du kan da også besøke PortAventura Park enten før eller etter ditt besøk på Ferrari Land i parkens åpningstid..
  • Billetten din inkluderer også adgang til PortAventura Park i parkens åpningstid på den dagen du valgte.

Opplev den autentiske FERRARI følelsen på mer enn 70.000 kvadratmeter med spenning, adrenalin og moro.  Dette er en unik temapark i Europa!  Her kan du ha en spennende opplevelse med hele familien og oppdage alle hemmelighetene bak det legendariske Italienske varemerket og mannen bak - Enzo Ferrari. Besøk kulturen og inspirasjonen fra Italia, bli den del av den entusiasmen som preger Ferrari mens du prøver alle de spesielle attraksjonene som vil få deg til å føle deg som en ekte Formel1 sjåfør!

Med en rekke nye rekordspennende attraksjoner og 3 fantastiske show hver dag, samt fasinerende opptredener i gatene som vil underholde deg mens du går rundt i hele parken


Denne 1 dag, 2 parker billetten gir deg adgang til PortAventura Park & Ferrari Land på samme dag.   

PortAventura World er den ideelle helårsdestinasjonen for hele familien. Vi inviterer deg på en tur gjennom tid og rom til spennende fantasiverdener. Bli med på en tur og utforsk seks forskjellige verdener. 

Møt morsomme figurer, utforsk mystiske ruiner på fjerne steder, føl deg som en ekte cowboy eller cowgirl, legg ut på spennende eventyr og gjør drømmene dine om til virkelighet  

Spander gastronomiske nydelser på deg selv og slapp av i våre komfortable hoteller.  Bruk god tid i PortAventura World: prøv alt som tilbys og gjør det til en perfekt familie opplevelse!

Føl adrenalinet bruse i våre berg og dalbaner,se våre spennende show inkludert: The Bird Show , Bora Bora , Nights of Fire,  Bubble Bou, Can Can, ,Big Bang, Temple of Fire, Viva Mexico for å nevne noen. Og for de små, Sesamo Aventura Talent Show.


 Av. Pere Molas, km 2, 43840 Vila-seca, Tarragona

Uansett hvordan eller hvor du kommer fra, den strategiske plasseringen til PortAventura World gjør det rett å nå på alle måter. Vi er fullt koblet til transport nettverket så du kan reise til parken på den mest passelige måten for deg. Det er ditt valg! Uansett hvordan du velger å reise vil du ankomme parken raskt, enkelt og problemfritt!

GPS kordinatorene for å ankomme resorten er: Latitude: 41º05'15.46"N Longitude: 01º09'26.02"E / Decimal: 41.087628; 

Med lokal buss, turist tog eller taxi. Eller en hyggelig gåtur fra resorten.


Din billett gir deg tilgang til Ferrari Land på din valgte dag og til PortAventura på en og samme dag. 

- 1 dag 2 parker billetten gir deg adgang til Ferrari Land og PortAventura Park på en og ssamme dag, i henhold til parkens åpningstider. Inngang til Ferrari Land vil kun være mulig på valgt dato og tid. Avbestillinger og endringer vil ikke være mulig.

- 2 dager 2 parker billetter gir deg adgang til Ferrari Land og PortAventura Park en og samme dag + 1 dagsbesøk (1 dag før eller etter) til PortAventura Park, i henhold til parkens åpningstider. Inngang til Ferrari Land vil kun være mulig på valgt dato og tid. Avbestillinger og endringer vil ikke være mulig.

Tilgjengelig for hele sesongen fra 7. April 2017 til 7. Januar 2018. Datoene 7/04, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12, 16/12 & 23/12 er det ikke mulig å velge PortAventura Park 1 dag før. Datoene 5/11, 12/11, 19/11, 26/11 & 17/12 er det ikke mulig å velge PortAventura Park 1 dag etter.

Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  PortAventura World® + Ferrari Land - 1 Day 2 Parks


Forespørsel

Dette produktet krever bekreftelse fra leverandøren. Dette kan ta opp til 24 timer avhengig av kontorets åpningstider. Dersom dato, tid eller valgt produkt ikke kan bekreftes av leverandør, vil vi kontakte deg med alternativer før vi bekrefter ordren.

Stop Sell

Dette produktet har en salgsstopp fra leverandøren og kan ikke selges innenfor 1 dager fra i dag