• Hvorfor kunder liker 365Tickets
 • 100% Sikker Nettside
 • Rask & Enkel Bestilling
 • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Reinsdyr Camp med middag - Tromso

Besøk polarsirkelen, en av de beste stedene i verden for å få øye på deler av nordlyset og lære alt om dem . Hvis himmelen er klar nok, kan du selv bli vitne til magien bak nordlyset også. Kveldens opplevelse inkluderer et besøk en Reinsdyr Camp der du vil møte og få sjansen til å mate de vakre skapningene .

Så i det du sitter i en samisk lavvo kan du nyte en tradisjonell treretters samisk middag , mens du nyter den varme gjestfriheten . Mens du sitter rundt bålet , nyter det velsmakende måltidet og lytter til interessante historier og joik vil du bli tatt tilbake til en annen verden og en annen gang i historien.

En fantastisk og unik måte å spise ute på


Dette er en opplevelse hvor du kan mate reinen på natten, ha en tradisjonell samisk middag med reindriftssamenes mens de forteller om sin kultur og sin tro , og forklarer mer om viktigheten av nordlyset..

En tre retters middag er inkludert i opplevelsen . Hvis du er heldig og himmelen er klar vil du ha en god sjanse til å se nordlyset over reinleiren. 

 

Hva er inkludert?

 • Transfer

 • Guiding

 • Treretters middag

 • Historiefortelling og joik (tradisjonelle sanger)

 • Kaffe og snacks.

Hva du skal ta med deg?

 • Varme klær (minst to lag)

 • Hansker og lue

 • Gode vinterstøvler .


Reiseruten vil være:

18:00 Hentes i Tromsø sentrum. Kjøreturen tar ca 25 min til Reindeer Camp
18:30 Ankomst på Reindeer Camp og fôring av villrein og gå rundt på leiren
19:15 Gjestene samles på hovedlavuu
19:30-21:00 Tradisjonell samisk treretters middag vil bli servert
Gjestene vil få mulighet til å være ute og prøve og få øye på nordlyset .

Buss tilbake til sentrum rundt 22:30 .


Pickup: Radisson Blu hotel 18:00

Det er mer enn 10 daglige avganger fra Tromsø til Oslo, og flytiden er mindre enn to timer. Det er også direktefly til Arkhangelsk og Murmansk i Russland samt Stockholm, Sverige og Helsinki, Finland. Du kan også fly direkte til Svalbard (Spitsbergen) fra Tromsø med flysas.com. Tromsø ligger nord for den skandinaviske jernbanenettet, men stasjonene i Narvik og Fauske kan nås med langdistansebusser hele året. Stasjonen i Rovaniemi, Finland, kan også nås med buss i sommer. Fra Oslo er det en 30-timers tog / bussforbindelse til Tromsø. Reisetiden fra Stockholm gjennom Sverige er rundt 24 timer.

Det er også en 24-timers buss / togforbindelse fra Helsinki i Finland. Den berømte Hurtigruten (Hurtigruta) seiler fra Bergen, via Trondheim og Bodø til Tromsø. Skipet anløper Tromsø to ganger om dagen - nordgående ved 14.30 og sørgående klokka 23.30. Du kan også kjøre egen bil. En 1600-kilometer lange motorveien (E6), som er åpen hele året, kobler Tromsø med Oslo. Kjøretid er ca 30 timer


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.