• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Salzburg og Innsbruck - turer til Østerrike fra München

Fra
258 Kr.

 

München er et perfekt sted å ta en tur, for eksempel til Østerrike. Reiser to Salzburg gjennom de pittoreske foten av Alpene og forbi Chiemsee. Etter å ha utforsket fødestedet til Wolfgang Amadeus Mozart tar av innsjøen Wolfgang, den berømte filmsett ( «White Knight") Andre høydepunkter av turen Inkluderer Sanctuary og Mondsee (også en film satt. "Trapp Family»), fra "The Sound of Music ' På tur til Innsbruck, passerer du vakre innsjøer og landskap. Du vil besøke de vakre miljö Karwendel fjellene i De nordlige Kalk-Alpene. Etter et besøk til Swarovski Crystal World, vil du utforske byen og se den berømte "gylne tak". Turistguide er på tysk og engelsk. Et pass eller visum er nødvendig for Østerrike.

Vi har funnet 2 billetter til deg!


 

En tur etter Stadig i fotsporene til Mozart gjennom de pittoreske foten av Alpene to Salzburg, gjennom Salzkammergut to Wolfgangsee og Mondsee. Etter en kjøretur gjennom foten av Alpene og Chiemsee vil du komme to Salzburg to utforske fødestedet til Wolfgang Amadeus Mozart (* 1756) og gamlebyen, som står på UNESCOs verdensarvliste du har 2,5 timer to utforske. Neste stopp Malet deretter ta en båt til St. Wolfgang og se den berømte filmen sett ( «White Knight") slip.

Besøkende kan utforske Sanctuary. På turen tilbake kan du se en annen film sett: Mondsee på "Trapp Family".

 


Høydepunkter: Salzburg Mozart, Cavallino Bianco og Salzkammergut Wolfgangsee

Varighet: 11 timer

Pass eller visum for Østerrike kreves!

Inngangsbilletter er ikke inkludert i billettprisen . Kostnader: Skips € 12, - (kun om sommeren)


 

Avgang og Ankomst: fra foran varehus Karstadt.

Vennligst ankomme 20minutes før avgang av bussene.


Din kupong er mottatt av bussjåføren. Vennligst sørg for å ta plass i tid 20 minutter før avreise.

Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.