• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Santorini Båtturer

 

Den beste måten å se den fantastiske skjønnheten til øya Santorini er å seile rundt dens fargerike kyst og være vitne til øyas unikum fra selve kilden - vulkanen!

Legg ut på en daglig tur til de vulkanske øyene i kalderaen og benytt anledningen til å bli kjent med den ville skjønnheten til en vulkan som har påvirket historien til Middelhavets sivilisasjoner i tusenvis av år.

Hopp av båten og svøm i de varme kildene, og hvis du føler deg litt romantisk kan du se den vakre solnedgangen på Santorini med et glass lokal vin under vulkankraterets topp!

Vi har funnet 6 billetter til deg!


Denne vulkanturen er den enkleste og billigste måten å besøke vulkanen på Santorini. Båten går fra den gamle havnen i Fira kl 11.30 og ankommer havnen i Nea Kameni i løpet av ca 10 minutter. Du vil da ha 1 time og 15 minutter til å gå til vulkanen og besøke de aktive kraterene.

Du vil kunne følge en sti opp mot toppen - og på veien se røyk og kjenne lukten av svovel. Gåturen opp til kraterene tar deg ca 20-30 min.

Båten venter på deg ved havnen, og vil bringe deg tilbake til Fira ca kl 14.00.

Inkluderer: Båttur tur/retur Fira Santorini til øya Nea Kameni. 

Ikke inkludert: Inngangsbilletter til vulkanen (rundt € 2 )


 

Du bør ta med deg:

Komfortable sko (sportsko/gummisåle)

Lette sommerklær (shorts / t-skjorter)

Solkrem og hatt som gir skygge

Kontanter til inngangsbilletter til vulkanen, taubanen eller eseltur


 

 


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.