• Hvorfor kunder liker 365Tickets
 • 100% Sikker Nettside
 • Rask & Enkel Bestilling
 • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Shedd Aquarium

Fra
306 Kr.

Du vil finne noe vått, vilt og vakkert uansett hvor du går i Shedd.

Galleriene er hjemmet till skapninger av alle slag fra alle verdens hav, elver og rev. Store sjøer, små sjøer og de globale havene. SÅ ta en tur på vår vann planet. Vil du utforske litt dypere? Kast deg ut i vårt Caribbean Reef, Amazon Rising’s oversvømte skog, Abbott Oceanarium’s Pacific Northwest og Wild Reef’s Indo-Pacific. Eller besøk polene i Polar Play Zone og få med deg det berømte Shedd's aquatic show.

La oss starte bookingen

 

Shedd Aquarium General Admission

Skydeck Ledge

Billettype Vanlig pris Vår pris Besparelser Antall
Voksen (12+) 511 Kr. 393 Kr. 23%
Ungdom (3-11) 367 Kr. 306 Kr. 17%
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Skydeck Ledge

Enten det er for å bevise sitt mot eller å lære mer om The Windy City, så vil besøkende få en 'one stop Chicago' opplevelse på sin reise til 103. etasje.

Skydeck tilbyr en utsikt over Chicago som tar pusten fra deg. Dette er en god mulighet til å dra til topps i Willis Tower (tidligere Sears Tower), verdens høyeste bygning fra 1974 til 1998, og se byens vakre arkitektur og utsikten over Lake Michigan.

De litt mer vågale kan gå til "The Ledge", det nyeste tillegget på Skydeck, hvor de besøkende kan gå på et gulv av glass og få et nytt perspektiv på byen.

Shedd Aquarium

Shedd Aquarium ligger ved kysten av Lake Michigan, og gir deg mulighet til å se mer enn 32 500 havdyr. Du kan utforske den fantsitiske verden til "Jellies" eller det rekonstuerte miljøet til Amazonelven og de Filippinske koralrev. 

Shedd Aquarium (tidligere kalt John G. Shedd Aquarium) er et innendørs offentlig akvarium i Chicago som åpnet 30. mai 1930. Akvariet inneholder over 25 000 fisk, og var i en periode det største innendørs akvariet i verden, med over 18 900 liter vann. Shedd Aquarium var i tillegg det første innenlands akvariet som har en permanent samling med saltvannsfisk. 


Skydeck Ledge

1,353 fot og 110 etasjer over gatene i sentrum av Chicago, vil The Ledge på Willis Tower Skydeck kunne endre besøkendes erfaring med "The Windy City". I januar 2009 begynte eierne av Willis Tower en større renovering av  Skydeck, som opprinnelig åpnet i 1974, og fungerte som en ledende turistattraksjon i skyskraperen som da var kjent som Sears Tower. Nytt eierskap førte til nytt utseende, 103. etasje fikk balkonger laget av glass som strekker seg ca 4 fot over Wacker Drive og Chicago River nedenfor. Bygget er fortsatt det åttende høyeste i verden, og det høyeste på den vestlige halvkule, og vil belønne de som er modige nok til å gå på sin Ledge med enestående utsikt over Illinois ' fengslende metropol.

Willis Tower, Skydeck, og The Ledge fakta:

 • De hundrevis av panneavtrykkene på vinduene etter besøkende på Skydeck var inspirasjonen for The Ledge
 • Boksene kan holde en vekt på fire og et halvt tonn
 • Glasspanelene i The Ledge veier 1500 pounds hver, og hver bok består av tre lag med tykke glass laminert til en sømløs enhet
 • I tilegg til å ta i mot 1,3 millioner turister per år, er Willis Tower hjem for mer enn 100 selskaper.
 • Glassboksene trekkes tilbake til Skydecks hovesetasje for å gjøre vedlikehold enklest mulig, særlig med tanke på de 974 fuglene som hver månede flyr inn i dem.
 • Moonwalk er den mest populære dansen utført på The Ledge, tett fulgt av Running Man. Riverdance tar en tredjeplass. 
 • Å ta med folk som er redd for høyder til The Ledge anbefales ikke, med mindre du er småslem eller egentlig ikke liker dem. I så fall bør du definitivt ta dem med hit.
 • Willis Tower var kjent som Sears Tower i flere tiår. 

Shedd Aquarium

Waters of the World
Reis rundt verden i 80 habitater.
Dykk ned i havene, fra kystens tareskog til havbunnen. Utforsk de selvstendige økosystemene på øyer og i innsjøer. Besøk elver - store og små - og lær mer om de lokale vannene i den nye At Home on the Great Lakes utstillingen. Møt hundrevis av fantastiske dyr, fra små mantellafrosker til en gigantisk blekksprut, fra en Grand Cayman blå iguana til Nilens knivfisk, og fra glassmaneter til sjøstjerner. Vi har i tillegg 'map turtles', i tilfelle du går deg vill. 

Caribbean Reef

Ta en 360-grader tur i et undersjøisk samfunn. Følg en grønn havskilpadde. Kikk på en murene i dens steinete omgivelser. Se rokker skli forbi. Få øyekontakt med papegøyfisker og haier. Besøk Caribbean Reef, Shedd's prisvinnende habitat.

Amazon Rising

Ta en spennende reise gjennom Amazonas, hjemme til en tredjedel av alle levende skapninger. Pass på anakondaer og pirajaer, edderkopper og en kamuflert caiman. I bratte elvekanaler, stille innsjøer og tilogmed oversvømte tretopper kan du se etter tetraer, skilpadder og fruktspisende fisk kalt tambaqui. Se hvordan regionens dyr, planter og mennesker tilpasser seg vannets dramatiske stigning og fall. 

Jellies

95% vann, 100% fantastisk, og utvidet i løpet av 2013: Jellies
Maneter har utholdenhet. De har overlevd - og  trivdes - i jordens hav i mer enn 500 millioner år. En imponerende mengde arter vil være utstilt i Shredd's spesielle utstilling, Jellies.

Fordyp deg i manetenes fantastiske verden, der den enkle klokkeformen er et resultat av komplekse biologiske prosesser, og der delikate tråder sjuler giftige våpen som paralyserer byttet. Selv om de ikke har blod, bein eller hjerner er ikke maneter så enkle som de ser ut!

Abbott Oceanarium

Abbott Oceanarium fordyper deg i det pulserende økosystemet til hvithval, stillehavsdelfiner, sjøoter og sjøløver. Du vil også finne en rekke fisk og virveløse dyr som lever der ferskvannet blandes inn med havet eller der tidevannet endrer sjø til landskap og tilbake igjen hver dag. Bruk kartet for å oppdage hvordan dyrene er linket til hverandre, deres hjem, og deg. 

Polar Play Zone

Barn har et eget sted på Shedd - Polar Play Zone. It’s cool as ice and twice as nice! Pingvinen er enige. .

Lek! Sprut! Lat som! Hva vil du være? En pingvin som sklir? Et havutforsker? Hva med begge deler? I Polar Play Zone kan du ta på en pingvindrakt og prøve å være en fugl i Icy South lekeområdet. Derfra kan du dra videre til Icy North for å utforske hvitehvalenes arktiske vann i en ubåt i barnestørrelse. Ikke glem å håndhilse - eller er det armhilse? - med de fargerike sjøstjernene i berøringsbassenget. I Polar Play Zone vil du lære om polenes motsetninger - stor og liten, rask og treg, grunn og dyp, nord og sør - samtidig som du leker. 


The Skydeck ligger i Willis Tower, 110 etasjer over bakken. Willis Tower har adressen 233 S Wacker Drive.


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.