• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Stonehenge Billetter

Fra
119 Kr.

Besøk mystiske Stonehenge og utforsk Storbritannias største forhistoriske monument.

Med en 3500 år gammel historie, står det mektige monumentet tidens tann som en av oldtidsmenneskets største arkitekturiske triumf. Bygget i tre faser i løpet av 1500 år vet fortsatt ingen den virkelige meningen bak de monolittiske steinene. Var det et tempel for soltilbedelse, en gravplass eller kanskje en gigantisk kalender?

Hva enn sannheten er, er Stonehenge inngangsbillett fra 365tickets alt du trenger for en fascinerende dag. Bli oppslukt av den uhyggelige skjønnheten av de fargerike steinene i det solen står opp og ned, eller bare gå rundt sirkelen og nyt synet.


Vi presenterer besøkssenteret!

Du kan gå fritt inne på det enestående besøkssenteret som også tilbyr informasjonsskjermer avhenging av årstid du besøker senteret.

Billett informasjon:
- Du må velge en 30-minutters avgangstid for dagen du ønsker å besøke.
- Siste adgang er 2 timer før annonsert stengetid.
- For grupper på 11 eller mer, vennligst kontakt oss på info@365tickets.no

Hvorfor besøke Stonehenge?

  • Helt nye presentasjoner og besøksområde i 2014
  • En må-se attraksjon for alle besøkene i England
  • Perfekt plassert for en dagstur fra London, Salisbury, Southampton, Bath eller Bristol.

For en uforglemmelig dag med familien, besøk World Heritage Site of Stonehenge. Plassert nær Salisbury i det vakre landsbygda Wiltshire, er det et høydepunkt i South West. Den sanne betydningen av dens gamle, imponerende skapelse har gått tapt i tåken av tid. Var det et tempel for soltilbedelse, et healing senter, en gravplass eller kanskje en stor kalender? Hvordan klarte våre forfedre å bære de svære steinene så lang unna og deretter, kun ved hjelp av enkle redskaper, bygge den fantastiske strukturen? Omgitt av mysteriet vil ikke Stonehenge skuffe deg.

Høydepunkt:

  • Den fantastiske butikken med suvenirer fra ditt besøk og uvanlige gaver.
  • En gåtur i det forhistoriske landskapet rundt Stonehenge for å se noen av de andre monumentene i World Heritage Site.

Annen informasjon:

  • Audio guide: £2.00 (Avhenger av tilgjengelighet).
  • Familie audio guide (2 voksene, opp til 3 barn): £6.00

Parkering: En refunderbar £5 parkeringsavgift blir krevd ved ankomst under høysesong. Dette blir refundert ved inngangen når du kjøper billetten din. Den £5- avgiften gjelder ikke for English Heritage og National trust England medlemmer (forutsatt at du viser gyldig medlemskort) eller de som har bestilt på forhånd.

Siste adgang er 2 timer før annonsert stengetid. Forhåndsbestilling kreves. English Heritage og National Trust medlemmer kommer inn gratis. Vennligst merk at dette gjelder bare for National Trust i England (Inkluderer ikke National Trust Skottland eller andre National trust tilknyttede organisasjoner)

Forhåndsbestilte billetter for inngang til Stonehenge er nå nødvendig med tidspunkt på billetten. Når værforholdet er dårlig, kan adgang være begrenset og besøkende kan nektes å bruke gangveien rundt steinsirkelen. For tilgang til Steinsirkelen utenom normale åpningstider kan booking skje på separate bookinger.   

Vennligst merk: National Trust medlemmer trenger ikke betalte for billetter til Stonehenge. For mer informasjon, vennligst kontakt English Heritage.

Hvorfor ikke kombinere ditt besøk til Stonehenge med andre populære nasjonale skatter, som for eksempel Windsor Castle


Mysteriet sirkulerer rundt den 5000 år gamle verdensarven. Besøk den forhistoriske South West monumentet og undre over om Stonehenge ble designet som et sted for soltilbedelse, som en del av en stort astronomisk kalender, eller noe helt annet! Som et utrolig inspirerende familiebesøk er Stonehenge en stor påminnelse om den store sten- og bronsealderen. Hver fase av Stonehenge var en sirkulær struktur, på linje med den stigende solen på vintersolverv. Oppreist mellom 300 år f.kr og 1600 år f.kr, bært hundrevis av mil over land og strand, mens gevir og bein ble brukt til å grave gropene steinene holder. Moderne teknikere innen arkeologi, og en rekke av nyere utgravninger har bidratt til å forme nye teorier om steinene, men deres endelige teori fortsatt er et fascinerende og varig mysterium.

Pensjonister og studenter bemerk:
Ansatte ved Stonehenge kan spørre om eventuelle bevis for student og/eller pensjonister. Vennligst ta med gyldig legitimasjon også. Dette er for å unngå unødvendige missforståelser om du blir bedt om å vise studentbeviset ditt eller pensjonistbevis.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.