• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Den Originale London Sightseeing - Kombinasjonsbillett

The Original London Sightseeing Tour er den beste måten å se alle de spektakulære stedene i London - fra et komfortabelt og praktisk sete i en åpen hop-on, hop- off, buss.

 
Din Original London Sightseeing Tour billett gir deg valget mellom tre ruter, og du kan gå av og på som det passer deg. Billetten inkluderer guiding på flere språk, en gratis aktivitetspakke for de minste, alternative fotturer og et cruise på Themsen.  
 
Original London Sightseeing Tour Gule og Røde rute tar deg forbi mange kjente landemerker du kan gå av og besøke, fra Madame Tussauds til Tower of London. Den Blå ruten, bedre kjent som Museumsruten, tar deg forbi British Museum, Kensington Palace, Natural History Museum og Science Museum.
 


365Tickets Combo!


London Eye

Denne billetten gir deg en 30 minutters London Eye opplevelse på angitt dato. Hele runden tar ca 30 minutter og gir deg en fantastisk utsikt over London og alle de kjente landemerkene som Big Ben, Buckingham Palace og St Paul's Cathedral.

Inkluderer nå også London Eye 4D Experience!!!
London Eye 4D Experience
 er en innovativ 3D film med teatereffekter som vind, tåke og bobler for 4D-effekt. Selve filmen er en rørende historie om en liten jente i London og hennes pappa.

- Din billett vil være gyldig for den neste tilgjengelig kapsel.
- Skulle London Eye bli utsolgt løpet av dagen, kan din billett bli brukt neste dag. Du kan booke din tid for neste dag hos en av de ansatte på London Eye. 
- The London Eye er travlest på ettermiddagen, så vi anbefaler våre kunder å besøke attraksjonen på morgenen.​

I det du har booket må du ringe London Eye for å booke din tid. Hvis du ikke gjør dette vil du bli nektet adgang om attraksjonen skulle ha nådd sin maksimum kapasitet

Vennligst bemerk: Ingen barn har adgang uten følge av en voksen på London Eye!

Original London Sightseeing Bus Tour

Inkluderer: En dagsbillett, GRATIS Walking Tour og River Cruise!

Se det beste av London ombord i en av The Original Tour's berømte røde dobbeldekker uten tak. London's mest populære sightseeingtur gir gjestene sine den ultimate introduksjonen til hovedstaden. Underholdende guider, innspilte kommentarer på 11 språk, gratis fotturer, gratis elvecruise og en egen barneklubb, - allt er inkludert i en 48-timersbillett.

Inkluderer:
• Billett med gyldighet i 24 timer
• Tre forskjellige bussruter
• Hop-on & hop-off billetten dekker alle rutene
• GRATIS fotturer
• LIVE Guider og flerspåklige opptak på flere språk
• GRATIS cruise på Thames elven
• GRATIS Barneklubb og aktivitetspakke
• Central London Visitor Centre

Hvorfor ikke oppgradere din billett til 48 timerspasset for bare 100 kr mer! Det inkluderer en utvidet Thames River Cruise til historisk Greenwich

Klikk her for å se kart over rutene

Den Orginale Turen: GUL rute
Hopp av og på bussen som du vil og utforsk London's mange attraksjoner sikkert og komfortabelt. Få mest mulig ut av besøket ditt med underholdende og informative kommentarer fra våre profesjonelle bussverter.

City Sightseeing Tur: RØD rute
Vår City Sightseeing rute inkluderer alle London's landemerker med underholdende kommentarer. Barna har en egen Kids' Channel på den Røde ruten.

Museum Tur: BLÅ rute
I tillegg til de to hovedrutene kan våre gjester oppleve London's fremste museer og handlestrøk gjennom digitale kommentarer, inkludert en egen barnekanal.  


London Eye

Med sine 137 meter er London Eye verdens høyeste pariserhjul. 32 kapsler som hver tar 25 gjester, tar deg med på en 30 minutters reise med spektakulær utsikt 40 kilometer over og rundt London i alle retninger. Kombinerer ditt besøk med London Eye River Cruise Experience, en 40 minutters sightseeing cruise på eleven Thames.

London Eye 4D Experience

London Eye 4D Experience er en banebrytende 3D film med kinoeffekter som vind, bobler og tåke for å lage 4D effekten. Selve filmen er en rørende historie om en liten jente i London og hennes pappa. Utsikten hennes til Londons landemerker blir forstyrret av mennesker og trafikk, men en måke drar hennes oppmerksomhet til London Eye. Hennes far tar henne med på en opplevelse hvor hun endelig får en fantastisk utsikt over byen. Fargerike partier inne i gondolen, time-lapse film London Eye ved dag og natt og et spektakulært fyrverkeri, alt i alt en emosjonell og underholdende opplevelse, og et perfekt forspill til en opplevelse med London Eye.

Vær oppmerksom på at ombordstigningen for London Eye tar 30 minutter.
 

Original London Sightseeing Tour

En spektakulær dag for alle familier!

Ruter og Tider

Med din orginale Tour billett har du tilgang til 6 busstur-ruter i London. Fire av disse rutene(Gul, Rød, Blå og Orange) er sightseeingruter og bussene går hvert 15-20 minutt. Den grønne ruten er ruten rundt sentral London. Den orange og lilla ruten oppererer som en shuttlebuss og kobler deg med vår sightseeing turer fra togstasjonen og populære hotelldristikter i hovedstaden. Informasjonen nedenfor er laget for å hjelpe deg med å planlegge din dag i London. Sjekk også ut vår timetabell for spesefikke stopp og rutetider. 

GUL RUTE
Ruten omfatter Londons mest berømte severdigheter inkludert St. Paul's Cathedral, London Eye og Marble Arch. Ved å krysse elven fire ganger, vil du garantert få spektakulære utsikt over Londons fantastiske landskap langs Thames. 

Avgangspunktet for denne turen er plassert i Coventry Street, Piccadilly Circus men du kan gå ombord på bussen på ett av de andre stoppene langs ruten. 

RØD RUTE
Den røde ruten tilbyr flerspråkelige kommertarer i 11 forskjellig språk(engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, russisk, japansk, portugisisk, mandarin, arabisk og Brasilliansk; Portugisisk) og en unik barnekanal (engelsk) for de yngste gjestene. Med 35 praktisk plasserte busstopp rundt i London, sitt ned, slapp av og nyt synene i det du passerer de - Hyde Park, the Houses of Parliament, The Shard og Madame Tussauds er alle steder du kan stoppe på denne turen. 

Avgangspunktet for denne turen er plassert i Grosvenor Gardens, Victoria Train Station men du kan gå ombord på bussen på ett av de andre stoppene langs ruten.

BLÅ RUTE - Den kongelige bydel
Den sørlige delen av den blå ruten forblir uforandrett med besøk gjennom det populære shopping distriktet i Kensington med verdenskjente Harrods og Harvey Nicholls butikkavdeling, og flere museum i Kensington som Victoria &Albert; Museum, Science Museum, Natural History Museum og det nyrlig flyttede Design Museum. 

The Royal Borough(den kongelige bydel) of Kensington og Chelsea er den minste bydelen i London, men også en av de mest tettbebygde. Det har fått kallenavnet "Albertopolis" etter ektemannen til Queen Victoria. Området inneholder noen av de dyreste boligeiendommer i London sammen med et stort anntall museum(mange med gratis inngang) og kulturelle institusjoner. 

Vi lar deg hoppe av The Orginal Tour hvor enn du vil langs ruten eller bli ombord for å se alle de utroligste arkitekturene av dette vakre området. 

ORANGE RUTE: The British Museum Tour
Den britiske museum turen er den mest populære attraksjonen i London med over 6 millioner besøkende per år. Dedikert til menneskets historie, art og kultur, huser museumet over 8 millioner utstillinger (ikke alle på en gang) fra hele verden. 

Den orange ruten gir også enkel tilgang fra Kings Cross, St Pancras og Euston tog stasjon. Kunder som ankommer fra disse togstasjonene kan nå enkelt komme seg til sentral London ved å bytte til en rød eller gul sightseeing tour som dekker alle de flotte severdighetene og attraksjonene i sentral London.

GRØNN RUTE 
Den grønne ruten er en nyttig rute til å hoppe på om du trenger å krysse byen fort for å komme seg fra den ene til den andre siden. 

Den grønne ruten går hvert 20. minutt(20-30 på vinteren) med den første avgang fra Charing Cross Road(Leicester Square) kl 09:15 og siste buss kl 14:35

LILLA RUTE
Den lilla ruten er nyttig om du bor på et hotel i Baywater, Notting Hill, Holland Park eller Lancaster Gate eller ønsker å gå på shopping i Westfield Shepherds Bush.

Oppererer i både østgående og vestgående rettninger. Den lilla ruten har flere avganger i østgående rettning, som gir deg mulighet til å være med på enten den gule eller røde sightseeing ruten på Marble Arch. 


EXPLORE LONDON WALKING TOURS

Ta en nærmere kikk på Londons utrolige historie. Inkludert GRATIS i hver bussturbillett!
Tre fantastiske spaserturer setter deg i hjertet til en av verdens mest spennende byer:

Changing the Guard Walk: Se Buckingham Palace, St James's Palace og regimentene som vokter dem på denne spennende spaserturen mens du marsjerer sammen med vaktene på Buckingham Palace.*

Avganger daglig kl. 10:30 fra The Original London Visitor Centre

Rock ‘n’ Roll Walk: Ta en 90 minutters spasertur gjennom hjertet av Londons rockearv: The Beatles, The Rolling Stones, David Bowie og The Sex Pistols – "it’s only rock ‘n’ Roll, but I like it!"

Avganger daglig kl. 13:00 fra The Original London Visitor Centre

Jack the Ripper Walk: Gå i fotsporene til verdens mest beryktede seriemorder, mens vi avdekker hans morderiske historie fra de mørke gatene i Whitechapel i 1888.

Avganger daglig kl. 15:30 fra The Original Tour stoppet ved Tower of London på Tower Hill

* På dager uten vaktskifte(Tirsdager, Torsdager og Lørdager) vil spaserturen ta deg med så du kan se Changing of the Horse Guard(En vakthestparade) og deretter besøke Buckingham Palace. Vaktskifte finner ikke sted hvis det regner.
** Alle spaserturene tar ca. 90 minutter. Merk deg at Jack the Ripper turen ender ved Aldgate East tube station og ikke ved et av våre busstopp.
*** Spaserturer er inkludert GRATIS med en Original Tour billett, men kan kjøpes sparat for 9 GB pund pr.

VIKTIGE STARTSTEDER:

The Original London Visitor Centre
Det nyåpnede London Visitor Centre er ditt "one-stop-shop" til hovedstaden og utover. Besøk oss på vår Trafalgar Square adresse for eksperthjelp fra våre utmerkede reiserådgivere. Du kan også kjøpe billetter for et utvalg av spennende aktiviteter.

Åpningstider:
Mandag-lørdag kl. 08:30 til kl. 18:00
Søndag og Bank Holidays kl. 09:00 til kl. 17:30

Adresse: 17-19 Cockspur Street, Trafalgar Square
Nærmeste T-bane: Charing Cross eller Piccadilly Circus

Startsted 1 - PICCADILLY CIRCUS
Rettninger:
Gul rute fra Whitcomb Street: Stoppet er ved McDonald's mellom Piccadilly Circus og Leicester Square.
Rød rute fra Haymarket: Stoppet er utenfor Theatre Royal.
Grønn og Blå rute fra Rupert Street: Stoppet er utenfor 'Yo Sushi' restauranten på Rupert Street nr.19.

Timetabell - Frekvens hvert10. minutt
GUL RUTE: Første buss kl. 08:30, siste tur kl. 18:00
RØD RUTE: Første buss kl. 09:15:, siste tur kl. 16:20
GRØNN RUTE: Første buss kl. 09:52, siste tur kl. 14:10
BLÅ RUTE: Første buss kl. 08:45, siste tur 17:15

Startsted 2 - TRAFALGAR SQUARE
Rettninger:
Gul og Rød Rute fra Trafalgar Square (nordsiden): Busstopppet befinner seg vis a vis The Original London Visitor Centre på stoppet 'Z', ved Sainsbury fløyen av National Gallery.
Grønn Rute fra Northumberland Avenue: Stoppet er på motsatt side av Garfunkels restaurant på stoppet 'W'.

Timetabell - Frekvens ca. 15 minutter
Gul Rute: Første buss kl. 08:35, siste tur kl. 15:50
Rød Rute: Første buss kl. 09:20, siste tur kl. 15:04
Grønn rute: Første buss kl. 09:18, Siste tur kl. 14:35

Startsted 3 - RUSSELL SQUARE & WOBURN PLACE
Rettninger:
Blue Routes fra Woburn Place: Stoppet ligger like ved Russell Square on Woburn Place utenfor Royal National Hotel.

Tidtabell - Frekvens ca. 15 minutter
Blue Route: Første buss kl. 08:30, siste tur kl. 16:30

Startsted 4 - VICTORIA og GROSVENOR GARDENS
Rettninger:
Gul Rute fra Buckingham Palace Road: Stoppet er utenfor Thistle Victoria Hotel på Buckingham Palace Road.
Rød Rute fra Grosvenor Gardens: Stoppet ligger ved siden av Grosvenor Gardens utenfor STA Travel.

Tidtabell - Frekvens ca. 10 minutter
Gul Rute: Første buss kl. 09:05, siste tur kl. 16:15
Rød Rute: Første buss kl. 08:30, siste tur 17:20

Startsted 5 - MARBLE ARCH
Rettninger:
Gul og Rød ruter fra Speakers' Corner: Stoppet er på Speakers' Corner på Marble Arch på Park Lane. Ta T-baneutgang nr.3, ta til høyre på gateplan og gå over overgangsfeltet. Vårt busstopp er det siste på høyre side.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.