• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Three Islands One Day Cruise

En dag - Tre øyer - Tusen minner!
En uforglemmelig opplevelse! 

EVERMORE CRUISES tilbyr et dags-cruise til tre mytiske øyer Hydra, Poros og Aegina, som ligger ikke langt unna den historiske greske hovedstad, Athen. 

Med stolthet for vår nye 70 meter lange moderne cruise skipet presenterer vi "COSMOS", med kapasitet til 600 passasjerere. En ny juvel seilende på den Saroniske Golfen!

Våre cruise er utvilsomt høydepunktet for en turist i Athen, med mulighet til å oppleve en harmonisk kombinasjon av gresk gjestfrihet og flerkulturelle samfunn. Nyt gresk-inspirerte kulinariske delikatesser og beveg deg til rytmene av vårt live orkester og vår dansegruppe som full av energi og entusiasme vil gi deg en gnist av gresk glede. Passasjerer kan også nyte våre fantastiske turer til historiske og arkeologiske steder på øyene, og bade i det klare blå vannet i bukten.

Dette produktet er desverre ikke tilgjengelig for øyeblikket da det er utsolgt, stengt eller at det ventes ny kontrakt fra leverandøren.

 


Smaker, lyder, farger, bilder og dufter. En reise for sansene. Hopp ombord og opplev en harmonisk kombinasjon av gresk gjestfrihet. Nyt solen på fartøyets store dekk mens du lytter til live musikk og klapper til tradisjonelle greske danser. Opplev den spektakulære utsikten over Saroniabukta og nyt velsmakende mat og delikatesser samtidig som du seiler over det dype blå Middelhavet.

Kassandra Delphinous er et unikt 45-meters fartøy, med en kapasitet på 344 personer og fasilliteter som dekker alle behov og ønsker under cruiset. I samsvar med de strenge nasjonale og europeiske sikkerhetsbestemmelser, sikrer våre fartøy alle passasjerer et trygt og bekymringsløst cruise, selv under vanskelige værforhold.

*** CRUISE + TOUR BILLETTEN GIR DEG MULIGHET TIL Å VELGE EN FRA DE TRE COMBOENE SOM TILBYS - BESTEM DEG OMBORD ***

OPTIONS IN COMBOS  Øy Combo 1  Combo 2  Combo 3 
Gåtur Hydra JA JA JA
Bading på Agistri (*) Aegina  JA    
Busstur til Temple of Afaia & St Nektarios Monastery   Aegina     JA  
Panoramisk tour på Aegina med ouzo og meze Aegina     JA

* Merk: Evermore cruises  forebeholder seg retten til å ikke tilby denne turen dersom det er ugunstige værforhold og/eller antallet passasjerer er under minimum. Dersom turen ikke tilbys kan du velge en av de andre turene på Aegina.  

Tidsplan ***

  • Ombordstigning: Marina Floisvos (Tae kwon do Stadium)
  • Ombordstigningstidspunkt: 07:15 – 07:45
  • Avgangstid: 08:00
  • Port of Call Hydra: Gjennstående tid ca 1t 50min.
  • Port of Call Poros: Gjenstående tid ca 50min.
  • Port of Call Aegina: Gjenstående tid ca 2t.
  • Retur til Marina Floisvos: ca 19:20 

***Merk: Tidsplanen kan bli endret på bakgrunn av værforhold.


TOURS IN THE COMBO OFFER

Gåtur på Hydra 

Høydepunkter: Marineskolen, Hydras esler, smaksprøver på makroner i lokalt bakeri, besøk Monastery of the Assumption of Mary, museumsbesøk.

Varighet: ca 2 timer

Bading på Agistri

Høydepunkter: Gå ombord i en speedbåt, svøm i krystalklart vann. Inkludert: En drink, solstoler og parasoller.

Varighet: ca 2 timer

Merk: Evermore cruises  forebeholder seg retten til å ikke tilby denne turen dersom det er ugunstige værforhold og/eller antallet passasjerer er under minimum. Dersom turen ikke tilbys kan du velge en av de andre turene på Aegina.  

Busstur til Temple of Afaia & St Nektarios Monastery

Høydepunkter: Gå ombord i en luksuriøs bus med fll air-condition, fulgt av en erfaren guide. Lær om Aegina, den første hovedstaden i det moderne Hellas, se pistasj-trærene omkring deg, besøk det imponerende arkeologiske stedet Temple of Afaia (30 min), besøk Monastery of Saint Nektarios (30 min).

Varighet: ca 2 timer

​Panoramisk tour på Aegina med ouzo og meze

Høydepunkter: Panoramic tour hvor du ser det fantastiske landskapet. Nyt et måltid ved sjælen med greske meze-retter og ouzo.

Varighet: ca 2 timer

*** Bestill din cruise + tour billett med 365Tickets og velg en av tre comboer ***

 


 

 


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.