• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Tower of London - Standard Billett

Fra
119 Kr.

Tower of London ble etablert i 1066 av Wilhelm Erobreren, og har vært et potent symbol for det Britiske monarkiet i nesten tusen år.  

Fra det imponerende orginale fortet til det normanniske herskerfolket har Tower også vært hovedkvarter for Royal Mint, våpenlager, skattkammer, oppbevaringssted for kronjuvelene, og kanskje aller mest kjent, som fengsel fra år 1100. Å bli sendt til The Tower ble en fryktet setning i datidens London.

Med våre Tower of London billetter kan hele familien oppdage store deler av den britiske historien, fra de ikoniske Beefeaters, de berømte ravnene og the White Tower til en utstilling over mer enn fem hundre år med våpen.

Hvorfor ikke kombinere ditt besøk til Tower of London med andre opplevelser og attraksjoner i London som Madame Tussauds og ZSL London Zoo?

Vi har funnet 5 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

Tower of London

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vanlig pris Vår pris Besparelser Antall
Voksen (16-59) 302 Kr. 252 Kr. 17%
Barn (5-15) 143 Kr. 119 Kr. 17%
Infant (0-4) GRATIS GRATIS -
Honnør (60+) 235 Kr. 199 Kr. 15%
Student (med gyldig ID) 235 Kr. 199 Kr. 15%
Familie (Inntil 2 voksne og 3 Barn) 767 Kr. 627 Kr. 18%
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Rabatterte billetter til Tower of London

Våre rabatterte billetter til Tower of London inkluderer inngang til The Tower, The White Tower og Kronjuvelene.

Tower of London har vært en integrert del av den britiske kongelige historien i nesten 1,000 år, og er klassifisert som et verdensarvsted. Bare i Tower kan du beundre de formidable Kronjuvelene, stå på stedet der tre engelske dronninger ble henrettet, og høre flere myter og legender som gjør besøket  her til en opplevelse.

Inkludert i din Tower of London billett er:

• Fit for a King Exhibition
• The White Tower
• The Crown Jewels
• The Yeoman Warder tours
• The Royal Beasts
• The Prisoners Exhibition
• The Ravens
• The Tower Green
• The Medieval Palace
• Og mye annet....

 

Vennligst bemerk:
- Denne attraksjonen aksepterer ikke billetter på mobil eller nettbrett
​- Grupper 10 barn eller mer må følges av voksen. 
- Billetten er gyldig i syv dager etter valgt dato.


Et av de mest kjente byggene i verden, Tower of London, ble bygget i det 11 århundre, for nesten ett tusen år siden. Det har vært vitne til utallige betydningsfulle hendelser i utviklingen av det britiske demokratiske monarkiet.  

I løpet av turen din i Tower of London vil du møte de berømte vaktene Yeoman Warders, eller 'Beefeaters', kledd slik de var i Tudor-tiden, høre legenden om ravnene, og skrekkelige historier fra Tower sin lange historie. Se det berømte Bloody Tower hvor prinser ble myrdet, Beauchamp Tower hvor besøkende kan lese inskripsjoner hugget inn i muren av tidligere fanger og Traitors Gate hvor de som var uheldige nok til ikke å overleve sitt besøk fikk hodene sine stilt ut - og mye, mye mer.

Vi selger billetter billigere enn du kan kjøpe i billettluken, billetter som gir deg adgang til alle Towers attraksjoner, så vel som gavebutikken, New Armouries Restaurant og Tower Cafe and Kiosk. Billetten din til Tower of London gir deg også adgang til Kronjuvelene.

Ting du kan se og gjøre i Tower of London:

Fit for a King Exhibition

Denne utstillingen dekker fem hundre år med spektakulære kongelige rustninger. Det gir et fantastisk innblikk i personaliteten, makten og den fysiske styrken til Englands mange konger. Inngangen til utstillingen er inkludert i billetten din.

The White Tower

For tiden huser det utstillingen Power House. en utstilling som omhandler de forskjellige nasjonale institusjoner som er grunnlagt i Tower of London. The White Tower er anerkjent som en av de viktigste historiske bygningene i verden. Det har blitt et ikonisk symbol for England og London og er noe ethvert besøk til London bør inneholde. Inngangen til utstillingen er inkludert i billetten din.

The Crown Jewels

The Jewel House i Tower of London huser de verdensberømte Kronjuvelene. 23,578 verdifulle edelstener utgjør Kronjuvelene og inkluderer verdens mest berømte diamant; Afrikas Stjerne.
Inngangen til utstillingen er inkludert i billetten din.

The Yeoman Warder tours

The Yeoman Warders, mest kjent som  Beefeaters, er det ofisielle ansiktet til Tower of London. I tillegg til å vokte Tower og Kronjuvelene, gir de guidede turer for besøkende, med mange gode historier fra Tower.
Yeoman Warder Tours er inkludert i billetten din.

The Royal Beasts

Det siste du ville forvente å se i Tower of London er løver, tigre, elefanter og isbjørner, men i over 600 år var the Royal Menagerie tilholdssted for disse og mange andre dyr. Lær om deres spennende historie og hvordan livet var for disse innbyggerene i Tower.
Inngangen til utstillingen er inkludert i billetten din.

The Prisoners Exhibition

Ved siden av Kronjuvelene, er Tower of London antagelig mest kjent for å være et fengsel. Fanger har vært holdt i Tower fra det ble bygget, og denne nye interaktive utstillingen hjelper barn og voksne å lære deres historie.  Inngangen til utstillingen er inkludert i billetten din.

The Ravens

Legenden sier at "Tower vil falle dersom de seks ravnene noen gang forlater stedet". Om dette er tilfelle eller ikke, ravnene har blitt et av de mest besøkte stedene i Tower. Bare sørg for at du ser minst 6 før du forlater Tower!

The Tower Green

Tro det eller ei, men å bli henrettet innenfor murene til Tower of London ble ansett som et privilegium av de med høyere rang. The Tower Green inneholder et permanent minnesmerke for de som var "heldige" nok til å bli henrettet her.

The Medieval Palace

Som den eldste delen av Tower of London inneholder Medieval Palace et interiør du ikke vil se noe annet sted. her kan du se på nært hold hvordan livet i et luksuriøst middelalderhjem så ut.
Inngang  er inkludert i billetten din.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.