• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Wallmans Oslo

Lysekronen avløser faklene når du krysser broen over Akerselva. Boblene bruser lett mot ganen i det dørene åpnes til salongen og din servitør, en av artistene, følger deg til bordet. Mens du nyter første rett bryter ensemblet ut i sang, ikke fra scenen, men bak deg. Over deg. Salongen er scenen!

Ved Akerselvas bredd finner du en legende innen showverdenen, nemlig dinnershowrestauranten Wallmans Oslo! Restauranten i Mølleparken ble åpnet i 2000, og er den største av sitt slag i Norge med plass til opptil 550 sittende gjester i hovedsalen. En kveld på Wallmans byr på en 4-retters velsmakende middag, 10 fantastiske shownummer og aftershowparty.

En helaften hos oss passer for alt fra selskap på to, ti eller femti personer til lukkede eventer for større bedrifter.

Vi har funnet 4 billetter til deg!

Dette produktet er desverre ikke tilgjengelig for øyeblikket da det er utsolgt, stengt eller at det ventes ny kontrakt fra leverandøren.

 


NYTT SHOW med legendariske favoritter, Queen og Disco 
I vårt nye show,"stop.REWIND.play", spoler vi tiden tilbake og mimrer, og du får oppleve legendariske favoritter tolket i våre artisters egne versjoner. Vårt nye show byr blant annet på musikalske perler fra verdensstjerner som David Bowie, Whitney Houston, George Michael og Prince, som hylles i et spektakulært nummer om våre inspirasjonskilder. Vi tar også en tur innom publikumsfavoritten Queen, og vi topper det hele med en skikkelig discofinale i forbindelse med at det i år er 40 år siden den legendarisk filmen Saturday Night Fever kom ut. Dette nummeret vil garantert rive deg opp av stolen og ut på dansegulvet!

I 10 spektakulære, stemningsfulle og eksplosive shownummer, leverer våre artister store kunstneriske prestasjoner med en personlig vri. Og som alltid serveres en nydelig 4-retters middag av våre artister, med den samme personlige og hjertelige servicen som alltid.

KATEGORI GULL
Plasser i kategori gull er plasser i salen med god sikt til scenen.
Sjekk ut siste bilde for oversikt over salen. Kategori gull er farget mørk lilla.

Inkluderer:

  • Vårt nye show,"stop.REWIND.play"
  • God sikt til scenen 
  • Nydelig 4-retters middag
  • Garderobe

Det er med stor glede å ønske deg velkommen hit til Wallmans Oslo og vårt nye show stop.REWIND.play!

Det var den 20. oktober 2000 at en av Sveriges største underholdningsmoguler, Hasse Wallman, åpnet dørene inn til Dinnershow i våre stemningsfulle lokaler her i Mølleparken, med Akerselvas brusende foss som nabo. Siden den gang har over 650 000 gjester besøkt oss, en del for første gang, men også mange har valgt å komme tilbake år etter år for å gjenoppleve den unike Wallmansopplevelsen. Hasse Wallmans ønske og intensjon med konseptet Dinnershow var å gi gjestene gode og uforglemmelige opplevelser, med ønske om at den positive kraften i latter og glede gjør livet lettere å leve. Og tro mot hans tanker er det nettopp det vi på Wallmans Oslo ønsker å gi: En uforglemmelig kveld med flotte opplevelser og magiske øyeblikk.

I løpet av kvelden vil du få kjøkkensjefens utvalgte fireretters meny, servert innimellom ti underholdende, fartsfylte, spektakulære og stemningsfulle shownumre. Begge deler byr våre ni fantastiske artister på, sammen med resten av de sprudlende medarbeiderne her på Wallmans Oslo.

KYLLING, FISK ELLER RØDT KJØTT – DU BESTEMMER!

Ditt selskap vil bli servert fire ulike spennende retter i løpet av kvelden, og vi garanterer en variert meny som komponeres og endres ut fra sesongens beste råvarer. Men for å sikre at din matopplevelse blir helt optimal får du mulighet til å velge om din hovedrett skal være basert på kylling, fisk eller rødt kjøtt.

KYLLING
Om du ikke spesifiserer annet ved bestilling, vil du bli servert vår fireretters standardmeny med kylling.

FISK
Velger du fisk til din hovedrett vil du få grillet breiflabb i din fireretters meny.

RØDT KJØTT
Velger du rødt kjøtt til din hovedrett vil du få helstekt hjortemørbrad i din fireretters meny.

Selvfølgelig tar vi hensyn til eventuelle allergier, og ønsker du vegetar er det bare å gi beskjed ved bestilling. En kulinarisk og spennende opplevelse venter deg!

Vintermeny fra 25. August - 7. November.

Julemeny fra 8. November - 30. Desember

OBS: Fisk og rødt kjøtt må bestilles senest 1 uke før du skal på show.

Du er herved invitert inn i Wallmans´ verden! Kom til oss, len deg tilbake og nyt kvelden med godt selskap og med god mat, drikke og underholdning. Jeg håper du får en uforglemmelig aften!


Mølleparken 6, 0459 Oslo

Du har Mølla P-hus ca 50 m. fra vår hovedinngang. Men husk også at det finnes rikelig med kollektivtransport like i nærheten.

Nærmeste trikkeholdeplass: Biermannsgate


Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.