• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Windsor Castle

Windsor Castle er det eldste og største bebodde slottet i verden, og en av de offisielle residensene til Dronningen av England. Windsor Castle’s utsøkt dekorerte State Apartments inneholder en stor samling av finere kunst og bilder. 
 
Innenfor murene til Windsor Castle London ligger St. George’s Chapel, en aktiv kirke åpen for publikum, hvor Prince Edward giftet seg.
 
Et annet høydepunkt på en tur til Windsor Castle er Queen Mary’s Dolls House, med sine heiser, vann og elektrisitet.

Vi har funnet 3 billetter til deg!


Windsor Castle

Det eldste og største bebodde slottet i verden, er av de offisielle boligene til Hennes Majestet Dronning av England. Slottets dramatiske omgivelser inneholder 900 år med britisk historie. Det dekker et 105218 km2 stort område og inneholder, i tillegg til slottet, et utrolig kapell og hjemmene og arbeidplassene til et stort anntall mennesker. 

Lydtur og guidede turer er inkludert i billetprisen!

The State Apartments

Windsor Castle har vært hjemmet til 39 monarker, og utsende til State Apartments reflekterer i dag den skiftende smaken til slottets kongelige beboere, men særlig fra Charles II(1660-1685) og George IV(1820-1830).

The State Apartments er møbelert med noe av det fineste arbeide innen kunst fra den kongelige samlingen, inkludert et maleri fra Rembrandt, Rubens og Canaletto. Mange av kunstverkene er fortsatt i sin historiske stand slik de var da de først ble hentet inn eller bestilt fra Kongene og Dronningene som bodde i Windsor. 

I dag er Windsor's State Apartments ofte brukt av den kongelige families medlemmer for arrangementer i støtte for organisasjoner. 

Dronning Marys Dukkehus

Blandt høydepunktene til besøket til Windor er Dronning Marys dukkehus. Det største og mest berømte dukkehuset i verden. Bygget for Dronning Mary av den ledende Britiske arkitekten Sir Edwin Lutyens mellom 1921 og 1924. Den utrolige huset er en perfekt minikopi av et aristokratisk hjem.

Precincts Tour of Windsor Castle

Som den perfekte starten på ditt besøk kan du bli med en gratis 30 minutters tur om slottets forgård. Turen ledes av en vokter, kledd i sine slående røde og svarte Windsor drakt, med avgang med jevne mellomrom gjennom dagen fra gårdsplassen hvor turen starter. Precincts tourtider er annonsert på plakater ved siden av byggningen multimedia turene er utstedt. 

The Precincts tour introduserer slottets 900-års historie som en fort og palass, og dens rolle i dag som et offesielt bygg for Dronningen. Den avsluttes ved inngangen til State Apartments på Henry VII nordre terrasse, hvor du kan nyte utrolig utsikt over landsapet rundt deg. 

The Semi-State Rooms

En av de beste tidene på året for å besøkde Windor Castle er mellom september og mars, når de spektakulære private boligene laget for George IV er åpen. Disse semi-state rommene er blandt de mest dekorerte interiører i slottet og blir brukt av Dronningen for offentlig underholdning

George IV hadde en godt utviktet lidenskap for fine gjenstander og en sans for teater. Med hans arkitekt, Sir Jeffry Wyatville, lagde han en remodell av slottets ytre løpet av 1820-årene, med det romantiske og idylliske utseende det har i dag. Han bestemte seg også for å lage en ny suite med private rom på solsiden og sørsiden av slottet. Dette var George IVs siste og flotteste verk, og en av de mest overdårige og kostbare interiørdekorasjonen ordningen noen sinne utført i England. 

Merk:
​Billetter blir solgt billigere når State Apartments er stengt. Foreløbige datoer når State Apartments er stengt: 13. April, 12. & 14. Juni og 12. Juli.
Billetter kjøpt gjennom 365Tickets kan ikke bli oppgradert til årspass.

London Eye

Denne billetten gir deg en 30 minutters London Eye opplevelse på angitt dato. Hele runden tar ca 30 minutter og gir deg en fantastisk utsikt over London og alle de kjente landemerkene som Big Ben, Buckingham Palace og St Paul's Cathedral.

Med sine 137 meter er London Eye verdens høyeste pariserhjul. 32 kapsler som hver tar 25 gjester, tar deg med på en 30 minutters reise med spektakulær utsikt 40 kilometer over og rundt London i alle retninger.

Inkluderer nå også London Eye 4D Experience!!!
 

London Eye 4D Experience er en innovativ 3D film med teatereffekter som vind, tåke og bobler for 4D-effekt.   
Selve filmen er en rørende historie om en liten jente i London og hennes pappa. 

- Din billett vil være gyldig for den neste tilgjengelig kapsel.
- Skulle London Eye bli utsolgt løpet av dagen, kan din billett bli brukt neste dag. 
- The London Eye er travlest på ettermiddagen, så vi anbefaler våre kunder å besøke attraksjonen på morgenen.

Vennligst bemerk: Ingen barn har adgang uten følge av en voksen på London Eye!


Windsor Castle

Det eldste og største bebodde slottet i verden, er av de offisielle boligene til Hennes Majestet Dronning av England. Slottets dramatiske omgivelser inneholder 900 år med britisk historie. Det dekker et 105218 km2 stort område og inneholder, i tillegg til slottet, et utrolig kapell og hjemmene og arbeidplassene til et stort anntall mennesker. 

Hva du kan se:
De utrolige State Apartment er møbelert med noen av de fineste arbeidene innenfor kunst fra den Kongelige samlingen, inkludert malerier fra Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough og det kjente trippel portrettet av Charles I av Sir Anthony van Dyck. I 1992 ødla og skadet en brann mer enn 100 rom i slottet. Med god hell var de hardest rammede rommene tomme på denne tiden, og som et resultat, ble kun få kunstverk fra slottet ødelagt. Det kritikerroste arbeidet, som ble ferdig i 1997, er bevis på det ekstraordenære ferdighetene til noen av de fineste håndtverkene i Europa. Fra Oktober til Mars kan besøkende også nyte George IV's private byggninger (Semi-State rommene), sammen med de mest dekorerte interiørene i slottet.

St George's Kapell er en av de fineste eksemplene av gotisk arkitektur i England. Det er et spirituele hjemme til Order of the Garter, senior order av britisk ridderskap etablert i 1348 av Edward III. Innenfor kapellet er gravene til ti herskere, inkludert Henry VIII og hand tredje kone Jane Seymour, og Charles I. Blandt høydepunktene til besøket til Windor er Dronning Marys dukkehus. Det mest berømte dukkehuset i verden. Kunstgalleriet viser forskjellige utstillinger av matriale fra Royal Library på Windor Caslte. De spesielle dispayene under viser også et utvalg av skatter fra Royal Library.

London Eye

Med sine 137 meter er London Eye verdens høyeste pariserhjul. 32 kapsler som hver tar 25 gjester, tar deg med på en 30 minutters reise med spektakulær utsikt 40 kilometer over og rundt London i alle retninger. Kombinerer ditt besøk på London Eye med andre populære attraksjoner og aktiviteter i London som HMS Belfast eller Ettermiddagstur i London.

London Eye 4D Experience

London Eye 4D Experience er en banebrytende 3D film med kinoeffekter som vind, bobler og tåke for å lage 4D effekten. Selve filmen er en rørende historie om en liten jente i London og hennes pappa. Utsikten hennes til Londons landemerker blir forstyrret av mennesker og trafikk, men en måke drar hennes oppmerksomhet til London Eye. Hennes far tar henne med på en opplevelse hvor hun endelig får en fantastisk utsikt over byen. Fargerike partier inne i gondolen, time-lapse film London Eye ved dag og natt og et spektakulært fyrverkeri, alt i alt en emosjonell og underholdende opplevelse, og et perfekt forspill til en opplevelse med London Eye.

Vær oppmerksom på at ombordstigningen for London Eye tar 30 minutter.

Vår pris er den samme som om du kjøper den på London Eye nettside eller via telefonbooking, og det er ingen begrensninger på bestilling i siste liten.

For et nytt perspektiv, besøk London Eye ved solnedgang og se lysene fra byen bli slått på og himmelen skinne i levende farger.

Barn uten følge av voksne er ikke tillatt ombord London Eye. Enhver booking for barn alene vil bli tatt som en bekreftelse på at barnet vil være med i en gruppe under oppsyn av en voksen over 18 år. 365 Tickets er ikke ansvarlige hvis et barn blir nektes adgang ved London Eye, og billetten vil ikke bli refundert!

Trygghet og sikkerhet er vår høyeste prioritet. For din sikkerhet og komfort ber vi deg om å lese den følgende informasjonen om hvilke gjenstander som kan - og ikke kan - ta med ombord London Eye. Vær oppmerksom på at alle gjester går gjennom en sikkerhetssjekk før de går ombord London Eye.

Merk deg at følgende gjenstander KAN tas ombord London Eye:
• stresskofferter
• laptoper
• små ryggsekker og vesker (maksimum størrelse 18" x 13" x 8" eller 46cm x 33cm x 20cm)
• baby-bager

De følgende gjenstandene KAN IKKE tas ombord London Eye:
• store bager/kofferter eller ryggsekker
• motorsykkelhjelmer
• skateboard og rulleskøyter
• fotostativer (unntaksvis hvis dette er er klarert med London Eye)
• barnevogner*
• forbudte gjenstander**

Hvis du er usikker:
* Barnevogner kan settes igjen i vognområded i billetthallen, men da bare for så lenge turen varer.
** Forbudte gjenstander inkluderer skarpe gjenstander eller noe som kan oppfattes som en sikkerhetsrisiko, inkludert lommekniver, sakser, neglefiler i metall, leke- eller kopivåpen. Hvis slike gjenstander blir funnet eller deklarert, vil de bli oppbevart og returnert til deg eller turen, hvis gjenstanden er lovlig i Storbritannia.

Vilkår 
1. Konfiskerte gjenstander oppbevares på eierens egen risiko.
2. London Eye Company (LEC) tar ikke ansvar for tap eller skade på noen gjenstand som oppbevares hos LEC.
3. LEC forbeholder seg retten til å nekte å oppbevare gjesters
gjenstander etter eget skjønn, være det seg av hensyn til offentlig sikkerhet eller noen annen grunn.Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.  

Windsor Castle er det eldste og største bebodde slottet i verden, og en av de offisielle residensene til Dronningen av England. Det representerer mer enn 900 år med britisk historie.