• Hvorfor kunder liker 365Tickets
  • 100% Sikker Nettside
  • Rask & Enkel Bestilling
  • Over 3 Millioner Billetter Solgt

Windsor Castle

Windsor Castle er det eldste og største bebodde slottet i verden, og en av de offisielle residensene til Dronningen av England. Windsor Castle’s utsøkt dekorerte State Apartments inneholder en stor samling av finere kunst og bilder. 
 
Innenfor murene til Windsor Castle London ligger St. George’s Chapel, en aktiv kirke åpen for publikum, hvor Prince Edward giftet seg.
 
Et annet høydepunkt på en tur til Windsor Castle er Queen Mary’s Dolls House, med sine heiser, vann og elektrisitet.

Vi har funnet 2 billetter til deg!

La oss starte bookingen

 

Windsor Castle - Standard Ticket

Kjøp som gave Kjøp dette produktet som en gave til noen
Billettype Vår pris Antall
Voksen (17-59) 126 Kr.
Barn (5-16) 78 Kr.
Infant (0-4) GRATIS
Honnør (60+) 115 Kr.
Student (med gyldig ID) 115 Kr.
Totalt 0 Kr. Legg til i kurven

Windsor Castle, det eldste og største bebodde slottet i verden, er av de offisielle boligene til Hennes Majestet Dronning av England. Slottets dramatiske omgivelser inneholder 900 år med britisk historie. Det dekker et 105218 km2 stort område og inneholder, i tillegg til slottet, et utrolig kapell og hjemmene og arbeidplassene til et stort anntall mennesker. 

Lydtur og guidede turer er inkludert i billetprisen!

The State Apartments

Windsor Castle har vært hjemmet til 39 monarker, og utsende til State Apartments reflekterer i dag den skiftende smaken til slottets kongelige beboere, men særlig fra Charles II(1660-1685) og George IV(1820-1830).

The State Apartments er møbelert med noe av det fineste arbeide innen kunst fra den kongelige samlingen, inkludert et maleri fra Rembrandt, Rubens og Canaletto. Mange av kunstverkene er fortsatt i sin historiske stand slik de var da de først ble hentet inn eller bestilt fra Kongene og Dronningene som bodde i Windsor. 

I dag er Windsor's State Apartments ofte brukt av den kongelige families medlemmer for arrangementer i støtte for organisasjoner. 

Dronning Marys Dukkehus

Blandt høydepunktene til besøket til Windor er Dronning Marys dukkehus. Det største og mest berømte dukkehuset i verden. Bygget for Dronning Mary av den ledende Britiske arkitekten Sir Edwin Lutyens mellom 1921 og 1924. Den utrolige huset er en perfekt minikopi av et aristokratisk hjem.

Precincts Tour of Windsor Castle

Som den perfekte starten på ditt besøk kan du bli med en gratis 30 minutters tur om slottets forgård. Turen ledes av en vokter, kledd i sine slående røde og svarte Windsor drakt, med avgang med jevne mellomrom gjennom dagen fra gårdsplassen hvor turen starter. Precincts tourtider er annonsert på plakater ved siden av byggningen multimedia turene er utstedt. 

The Precincts tour introduserer slottets 900-års historie som en fort og palass, og dens rolle i dag som et offesielt bygg for Dronningen. Den avsluttes ved inngangen til State Apartments på Henry VII nordre terrasse, hvor du kan nyte utrolig utsikt over landsapet rundt deg. 

The Semi-State Rooms

En av de beste tidene på året for å besøkde Windor Castle er mellom september og mars, når de spektakulære private boligene laget for George IV er åpen. Disse semi-state rommene er blandt de mest dekorerte interiører i slottet og blir brukt av Dronningen for offentlig underholdning

George IV hadde en godt utviktet lidenskap for fine gjenstander og en sans for teater. Med hans arkitekt, Sir Jeffry Wyatville, lagde han en remodell av slottets ytre løpet av 1820-årene, med det romantiske og idylliske utseende det har i dag. Han bestemte seg også for å lage en ny suite med private rom på solsiden og sørsiden av slottet. Dette var George IVs siste og flotteste verk, og en av de mest overdårige og kostbare interiørdekorasjonen ordningen noen sinne utført i England. 

Merk:
Billetter blir solgt billigere når State Apartments er stengt. Foreløbige datoer når State Apartments er stengt: 9. januar til 20. januar. 

Billetter kjøpt gjennom 365Tickets kan ikke bli oppgradert til årspass. 

Hvorfor ikke kombinere ditt besøk på Windor Castle med Kew Garden eller Stonehenge?


Windsor Castle, det eldste og største bebodde slottet i verden, er av de offisielle boligene til Hennes Majestet Dronning av England. Slottets dramatiske omgivelser inneholder 900 år med britisk historie. Det dekker et 105218 km2 stort område og inneholder, i tillegg til slottet, et utrolig kapell og hjemmene og arbeidplassene til et stort anntall mennesker. 

Hva du kan se:
De utrolige State Apartment er møbelert med noen av de fineste arbeidene innenfor kunst fra den Kongelige samlingen, inkludert malerier fra Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough og det kjente trippel portrettet av Charles I av Sir Anthony van Dyck. I 1992 ødla og skadet en brann mer enn 100 rom i slottet. Med god hell var de hardest rammede rommene tomme på denne tiden, og som et resultat, ble kun få kunstverk fra slottet ødelagt. Det kritikerroste arbeidet, som ble ferdig i 1997, er bevis på det ekstraordenære ferdighetene til noen av de fineste håndtverkene i Europa. Fra Oktober til Mars kan besøkende også nyte George IV's private byggninger (Semi-State rommene), sammen med de mest dekorerte interiørene i slottet.

St George's Kapell er en av de fineste eksemplene av gotisk arkitektur i England. Det er et spirituele hjemme til Order of the Garter, senior order av britisk ridderskap etablert i 1348 av Edward III. Innenfor kapellet er gravene til ti herskere, inkludert Henry VIII og hand tredje kone Jane Seymour, og Charles I. Blandt høydepunktene til besøket til Windor er Dronning Marys dukkehus. Det mest berømte dukkehuset i verden. Kunstgalleriet viser forskjellige utstillinger av matriale fra Royal Library på Windor Caslte. De spesielle dispayene under viser også et utvalg av skatter fra Royal Library.

Fotografers Credits:

Image 1: Photographer: Mark Fiennes, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013

Image 2: Photographer: Dennis Gilbert, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013

Image 3: Photographer: Ian Jones, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013

Image 4: Photographer: John Freeman, Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II 2013Skriv ut hjemme

Med mindre annet er nevnt i løpet av bestillingen, vil alle bestillinger kreve at kunden skriver ut voucher selv for innløsning ved attraksjonen eller turen. Vi kan ikke garantere adgang uten en utskrevet voucher, og vil heller ikke kunne kansellere eller refundere bestillinger som ikke har skrevet ut dokumenter og kan derfor blir nektet adgang.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan skrive ut dokumenter, vennligst kontakt oss 24 timer før du drar til attraksjonen eller turen.

Avbestillinger

Vennligst bemerk at alle vouchere og billetter solgt av 365 Tickets Limited er ikke refunderbare på grunn av restriksjoner pålagt oss av våre leverandører. For våre betingelser klikk her.

Endringer

For å be om en endring på din bestilling, vennligst ta kontakt på 365Tickets for support.

Endringer av tid, dato og/eller antall billetter kan gjøres av oss dersom vilkårene og betingelsene vi har hos leverandørene tillater det. Et gebyrer kan forekomme på endringer dersom våre individuelle leverandører bestemmer det.